|
"Charmed" |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi gledav samo poradi Kol-Baltazar koga go ubija(se otkaza od serijalot) prestanav, ne bese toa, toa, a glumecot go obozavav
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas si gi gledav ama zavsija uste pred nekolku meseci.
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа...Не можам да ги смислам... на смрт ми се досадни... слаб е заплетот, тотално без фантазија, само убави безизразни лица шетаат ... Сум гледала подобри шпански серии...
|
|
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано мислев дека се досадни али сега и јас почнав да ги гледам и не се толку лоши има добри епизоди а многу си ја сакам Пајпер
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi obozavam. Zenskine se prejaki
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Queen Bitch
Сениор Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steta so zavrsi...mnogu gi sakav
|
|
Don't wory be happy :)
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koa epten nemav so da praam,togas gi gleav
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ја гледав и ептен ми е жал што заврши
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Puma
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и ја ги гледав,ама тоа е..ај на Нова ги даваат сабота и недела кога ќе ги фатам го гледам...
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas bea cucinja...mnogu si gi sakav... |
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic ne gi sakam
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas na nova gi gledam, inace se nadevam deka ke ja dadat poslednata 8 sezona
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ќе ја даваат осмата сезона на А1 мислам... Ама незнам кога....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa nasite ubavi raboti im doaga krajot taka i na Charmed. Barem imase dobar kraj a ne kako nekoi seriski filmovi gi gledas so goini i na kraj bez vrska ke zavrsat.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |