|
Што пиете во текот на ноќниот живот? |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | |
Fire
Нов член Регистриран: 02.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Step 1 : Konjak Step 2: Pivo
Step 3: Konjak
Step 4: Pivo
posle poslednite 4 cekora najcesto se odlucuvam za repeticija na step 1 i 3. Sekogas zavrsuva ...zestoko
|
|
I`m not a mystic,my views are realistic,symplystic
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
crveno vino koga sum vo opustena atmosfera.....a koga sum na nekoja dobra zurka konjak,dzin,votka.....se
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo, jas konjakot bi go zamenila so tekila.. ili dzin..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pivo tekila, bolje nema, koga ke pieme dano mori vakvi kombinacii, si mi zanedostasuvala da znaes ??
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so srckata mi odgovara nesto zestoko kako na primer viski ili naj ubavio koktel"SEX ON THE BEACH"toa e nesto mnogu jako ama se podrazbira sekako da se naogas na nekoe romanticno mesto uf.........
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sex on the beach, blody mary, skotsko viski, votka i nekoe dr koktelce
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako sum pri pari viski 2 do pola litro:) bez pari se znae rakiice salatice zuta isklucivo:) tripovaca kokteli bela smrt mi se sviga uzo konjak stok mastika vinjak bure obozavam za toplo vreme u leto sostojki staklen sad poln so sveps belo vino 5 6 limuna iseckani nekoe drugo ovosje ako se saka po zelba i samo stavas:) led obavezno:) |
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...земач 0,5л конјак 1л ладен чај и се е "ok"...
|
|
Riste
Нов член Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас на промер строго узо пијам да знаете само тоа ме прави весел и пол со кондиција.
|
|
Riki(IcKo)
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinoka piev vino...bese ludo...a minatiot vikend zaglaviv vo dguboks do 4 sabajle so konjak...hehehe....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sekogas baby, vo ballet ne dojde da igrame i ti bese zafatena so plavusi, a vo vrska so temava, posledno sto piev bese cist џин i toa vo ogromni kolicini :) haos
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe balerini niedni....
gracioznosta niz tolku alkohol se gubi zatoa ja samo votka, ovaj voda pijam |
|
Motivation is game in my hands
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) ova e special kind of grace be baby, kako tazna vrba na obali mora :) ili ezera whatever hahahahahaha
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
indijanska mudrost baby so zestoka voda...... imam ja baletanku u plakar remember? kje ve najdam taka graciozni moi mili Grace-ici |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |