![]() |
|
Дали некогаш сте биле на опера? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
одам на повеќет одобри опери
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
ne sum bila i ne planiram da odam |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
I jas :) |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
odam cat-pat. planiram da zacestam, a osekjam deka ke mi se ostvari planot.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Изменето од maja - 12.Декември.2006 во 14:52 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не идам а и нема да идам... Мразам опери... Ме напнуваат многу.... Ништо не ги разбирам што зборат... Само за џабе се дерат ....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
ne ama sakam da odam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Imam otideno i mnogu sum srekna bidejki i vo Bitola popoleka pocnuvaat da se organiziraat operi. Najgolem vpecatok mi ima ostaveno operata Don Paskvale i Bastien i Bastiena od W.A.M.
|
|
![]() |
|
White_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
ne i ne planiram da odam vo skoro vreme
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
eeeeee, imam i peeno vo opera-KARMEN
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Ne sakam opera!!!!!!!!!!mrazam,more preziram opera!!!!!!11
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Ne, i ne bi ni otisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Auuuuuuuu ne samo opera ne,nemozam da posdnesam NE NE NE |
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
|
mnjkl |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |