![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 648649650651652 2229> |
Автор | ||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
па си викам нема шанси јас да сум најлош маж
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
FALA BOGU, KOJ RECE DEKA SME SOVRSENI
![]() SAMO SI GO SAKAME TOA OKOLU ANS, SI GO CUVAME, GALIME I MAZIME!!
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
HEHE, KJE IM PROGLEDAME NIZ PRSTI
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
уфффф добро е!!!
иначе како што почнавте да пишувате ми ја разнишавте самодовербата |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
PREKRASNO KAZANO, MARI
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
аааааааауууууууу пак ме фрливте во беда и очај а кој ќе ме гали мене??????? Нате!?!?!..... |
||
![]() |
||
|
PA NE NI POMISLIVME NA TAKVO NESTO
![]() |
||
![]() |
||
|
ZNAES KAKO VIKA MOJATA BABA" MAZITE SAKAT JADENJE NA MASA, GUSKANJE NA STOL I ZENA VO KREVET"
IMA LI NESTO POEDNOSTAVNO OD OVAA?
![]() |
||
![]() |
||
|
NEMA MARI...TOLKU E EDNOSTAVNO I PROSTO
![]() |
||
![]() |
||
|
A ZAMISLI LILI USTE OD TOAAA VREME EJ KOLKU BILE PAMETNI
![]() |
||
![]() |
||
|
HEHHEH MU JA FATIJA STRAFTA MAZITE.....
![]() |
||
![]() |
||
|
DECKI JAS SI ODAM AKO BESE ZA AIRLIJA..DOSTA E..UTRE SO NOVI SILI I 1000 VO NAPAD |
||
![]() |
||
|
зарем само затоа што не поминувам со усисивач да бидам ускратен во љубовта??????
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 648649650651652 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |