IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 637638639640641 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:14
Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

АБЕ ШТО ЗБОРИШ ТИ ЛИЛИ ДА СЕ ИЗБОРИШ ЗА СЛОБОДА ВО БРАК .......

ТАКВО НЕШТО НЕ ПОСТОИ ........

АКО СЕ ОСЛОБОДИШ ОТИДЕ БРАКОТ ЈАБАНА
ЕБА ГО
NETOCNO......
DA IMAS SLOBODA, NO I DA DAVAS SLOBODA.....
VO BRAKOT TREBA DA SE IMA ZAEDNICKO VREME, NO I POSEBNO VREME...SAMO MOE, ILI SAMO NEGOVOTongue TOA E SLOBODAStar
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:16
ЛИЛИ МАРИЈАНА

A NIE SAKAME DA NE POFALAT ZA TOA KOLKU E VKUSEN RUCEKOT, DA NI POMOGNAT VO RASKREVANJETO NA MASATA I SADEVITE, DA NI KAZAT: EJ ZLATO SI ZABORAVILA OVAA KOSULA DA MI JA ISPEGLAS, DA NE PRASUVAAT KOLKU CINAT CEVLITE, TUKU DA KAZAT PREKRASNI SE, DA MI JA NAPOLNAT KOLATA SO NAFTA, ZA DA NE MORA DA ZNAM OD KOJA STRANA SE POLNI, DA NE IZNENADAT SO NEKOJ VIKEND, I DA NE PRASUVA VO KOLKU CASOT SME SE PRIBRALE KOGA SME SO ZENSKO DRUSTVO, DA NE POFALAT DEKA DOBRO GI VOSPITUVAME DECATA.........................................................................................

ДА ВЕ ПОФАЛАТ АМА АКО Е СТВАРНО ТАКА, А ААКО РУЧЕКОТ НЕ ЧИНИ ИЛИ АКО СИ ЗАБОРАВИЛА ДА ГО НАПРАВИШ!!! АКО КОШУЛАТА ТИ Е КАКО ОД МАШИНА ИЗВАДЕНА А НЕ ИСПЕГЛАНА, АКО СИ ПОТРОШИЛА ЦЕЛА ПЛАТА НА КОНДУРИ, А ОН ГИ НОСИ СИТИТЕ ОД ПРЕД 5 ГОДИНИН, АКО ТРОШИШ НАФТА КОЛКУ БЕНЗИНЕЦ,АКО ТИ ПОМИНАЛО ВО НАВИКА ИЗЛЕГУВАЊЕТО СО ДРУГАРКИ, ИА ДА НЕ НАБРОЈУВАМ
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:16
MILI MOI GOPSODA KOLKU STE NA BROJ SEGA?
EVE JAS KE VI POSTAVAM EDNO PRASANJE AMA SAKAM DA MI ODGOVORITE ISKRENO OK?
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:17
AJ DA VIDIME MARY...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:17
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

ЛИЛИ МАРИЈАНА

A NIE SAKAME DA NE POFALAT ZA TOA KOLKU E VKUSEN RUCEKOT, DA NI POMOGNAT VO RASKREVANJETO NA MASATA I SADEVITE, DA NI KAZAT: EJ ZLATO SI ZABORAVILA OVAA KOSULA DA MI JA ISPEGLAS, DA NE PRASUVAAT KOLKU CINAT CEVLITE, TUKU DA KAZAT PREKRASNI SE, DA MI JA NAPOLNAT KOLATA SO NAFTA, ZA DA NE MORA DA ZNAM OD KOJA STRANA SE POLNI, DA NE IZNENADAT SO NEKOJ VIKEND, I DA NE PRASUVA VO KOLKU CASOT SME SE PRIBRALE KOGA SME SO ZENSKO DRUSTVO, DA NE POFALAT DEKA DOBRO GI VOSPITUVAME DECATA.........................................................................................

ДА ВЕ ПОФАЛАТ АМА АКО Е СТВАРНО ТАКА, А ААКО РУЧЕКОТ НЕ ЧИНИ ИЛИ АКО СИ ЗАБОРАВИЛА ДА ГО НАПРАВИШ!!! АКО КОШУЛАТА ТИ Е КАКО ОД МАШИНА ИЗВАДЕНА А НЕ ИСПЕГЛАНА, АКО СИ ПОТРОШИЛА ЦЕЛА ПЛАТА НА КОНДУРИ, А ОН ГИ НОСИ СИТИТЕ ОД ПРЕД 5 ГОДИНИН, АКО ТРОШИШ НАФТА КОЛКУ БЕНЗИНЕЦ,АКО ТИ ПОМИНАЛО ВО НАВИКА ИЗЛЕГУВАЊЕТО СО ДРУГАРКИ, ИА ДА НЕ НАБРОЈУВАМ

HEHHHE JATRELOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:19
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

ЛИЛИ МАРИЈАНА

MA DAJ DOKTORE, ZBORUVAME ZA UMERENI SITUACIII..NE ZA EKSTREMNIBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:20
MARI AJDE GO CEKAME PRASANJETO...
Кон врв
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:20
ЛИЛИИИИ

ТОА Е КАКО БИ БИЛО ИДЕАЛНО ДА БИДЕ.......

АМА РЕАЛНОСТА МИЛА НЕ Е ТАКВА .....

ПОЧНАВ ЛИ ЈАС ДА СИ БАРАМ,, МОЕ ВРЕМЕ И МОЈА СЛОБОДА,,
ОТИДЕ УМОТ ПО ТУЃИТЕ ЖЕНИ ЕБА ГО ........
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:20
АБЕ НЕ ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ ДЕКА НЕКОЈ МАЧОР СЕ УМИЛКУВА
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:22
1) ZASTO SEKOGAS MORA DA GI IGRATE NA "SOZALUVACKA" KARTA?
 EDNO POD PRASANJE:1 A) KOLKU PATI NEDELNO CISTETE SO PRAVOSMUKALKA...

PS..DZABE MI SE PRAVITE JAKI , MENE MI ZVCUVITE NA MNOGU FINI DECKI I PAZLIVI!Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:22
Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

ЛИЛИИИИ

ТОА Е КАКО БИ БИЛО ИДЕАЛНО ДА БИДЕ.......

АМА РЕАЛНОСТА МИЛА НЕ Е ТАКВА .....

ПОЧНАВ ЛИ ЈАС ДА СИ БАРАМ,, МОЕ ВРЕМЕ И МОЈА СЛОБОДА,,
ОТИДЕ УМОТ ПО ТУЃИТЕ ЖЕНИ ЕБА ГО ........
MOETO VREME I MOJATA SLOBODA NE GI TROSAM ZA DA BARAM TUDJI MAZI, NOV, NITU PAK OBRATNO....TOA NE ZNACI TOA.......

Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:22
МАРЕЕЕЕЕ НЕ ФАЛИ СЕ ПА БЕВ МИНАТАТА НЕДЕЛА ГВГ ПА НЕ ВИДОВ НИКОЈ ДА ВИСЕ НА МОСТОТ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:24
НАТЕ АКО СЕ ИСКЛУЧИ ЗАРАДИ МЕНЕ ТЕ МОЛАМ ИСКРЕНО ВРАТИ СЕ .

ОТИ ЗАЛУДНО ЌЕ ЧЕКАШ ,ЈАС НЕМА ДА СЕ ИСКЛУЧАМ .
ЈАС ЌЕ СУМ ТУКА ПОСТОЈАНО ,ПА И ТИ КАКО И ОСТАНАТИТЕ ОБИДИ СЕ ДА СВИКНЕШ НА МЕНЕ .....WinkSmileWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 13:24
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

МАРЕЕЕЕЕ НЕ ФАЛИ СЕ ПА БЕВ МИНАТАТА НЕДЕЛА ГВГ ПА НЕ ВИДОВ НИКОЈ ДА ВИСЕ НА МОСТОТ

LOLLOLLOL..DIME..REKOV AKO SLUSNAM..LOL

A SEGA DEFINITIVNO NE ME IZNEVERUVA!!!!!!Tongue AMA DEFINITIVNO! BAREM DA SEGA!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 637638639640641 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.