|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 635636637638639 2229> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REPLIKA NA NOKTITE" ZLATO JAS USTE MALKU KE ZAVRSAM SO JADENJETO..A DA TI ZAKAZAM KAJ "VESNA" NA PEDIKIR..PA KE SE NAJDEME TAMU I JAS KE ODMA NA MANIKIR?"
NE SME OBRABOTENI NA LOSA STRANA NE SE SEKIRAJ
|
|
EDINSTVEN
Група Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БЛАГОДАРАМ НАТЕ ЗА ОБЈАСНУВАЊЕТО........
АМА СЕПАК МОЕТО ЕБА ГО Е ЦЕЛОСНО НА МАКЕДОНСКИ ........
НЕЛИ ???????
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе Мари се шалам константно... Знам што како..
Убаво е да се издува малку човек... Него навистина не ми е јасно зашто мора константно да се мрчи во друштво, а така се невини кога се со женичките им?? |
|
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE RAZBIRAM....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Единствен јас сум од стар скопјанец дете, србизми колку сакаш.. Ако сакаш литературно повели го умеам и тоа..
или сега за ситници ќе се факаме?? |
|
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A BE NATE, I NIE ZENITE ZNAEME LJUBOVTA DA JA KORISTIME...NEKOGAS POMINUVA, NEKOGAS NE...
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I SEGA ? SE RESI TEMATA? DA ZAKLUCIME NESTO...
NIE SAKAME KOGA KE SE VRATIME DA IMA RUCEK, PODGOTVEN OD ZENA SO NEGUVANI NOKTI, DA E NASMEANA, PRIRODNA...KOGA KE SE VRATIME POKASNO DA NE VIKA KAJ SI DO SEGA, NA STO LICI OVA...DA PEGLA, PERE I DA NE SE MESA VO MASKITE RABOTI OD TIPOT KAJ TI SE PARITE, SAMO TROSIS...I TO...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POVEKE NE DEBATIRAM ..SEKOJ IMA RAZLICEN STAV..AMA DEFINITIVNO SE SOGLASUVAM SO LILI ..AKO SI VO BRAK I NE SE CUSTVUVAS SLOBODEN..CEL ZIVOT KE TI BIDE MRAK...
NATE..STO MOZES POBRZO SMENI GO TOJ STAV
|
|
EDINSTVEN
Група Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ШО НЕ РАЗБИРАШ ЕБА ГО.......
КОЈА СЛОБОДА МОЖЕШ ДА ЈА ИМАШ ВО БРАКОТ ????
ТОА ТИ Е ИСТО КО ЈАРЕМОТ ТИ ГО СТАВИЈА ЛИ НА ВРАТ КРАЈ Е СО СЛОБОДАТА И ТРЧАЊЕТО ПО ЈУНИЦИ ..........
ТИ ОСТАНУВА САМО ДА ТРГАШ ДОДЕКА НЕ ЦРКНЕШ ЕБА ГО .......
СУРОВО НО РЕАЛНО........
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ZNAM ZASTO ALI SE SOGLASUVAM SO MARY...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто кога ќе почнам да пишувам докторот го снемува
|
|
|
|
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATE, JAS ZNAM.....AKO NAPISE NESTO, KRIVO KE MU BIDE AKO SE RAZBERE POGRESNO.....
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе да те знае, па уплаф има.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи испага за што се жените???? покрај мрчењето на жените, сексот, ручекот чистачката што ви треба?? Ергени да се чувствувате? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 635636637638639 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |