IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 633634635636637 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:42
Originally posted by marijana marijana напиша:

lili, ima edna rabota sto ja sakat mazite.."da bidat vtori"..za razlika od zenite"koi sakat da bidat prvi"..odnite ne sakat obvrski drugite im e bitna obrzanosta....
ZA ZAL MARI.....
SEPAK KJE SE POVTORAM, LICNO MISLAM DEKA SEKOJ COVEK (BEZ RAZLIKA MAZ ILI ZENA) TREBA DA SE STREMI DA BIDE PRVWink
Кон врв
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:43
НАТЕ ТИ ИЗГЛЕДА НЕ МЕ РАЗБИРАШ УБАВО....

СИТЕ ГАЈБИ ЗА НОСЕЊЕ БЕА МОИ НАТЕ А НЕ СИТЕ ИТАЛИЈАНКИ Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:43
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

Лилија

кога реков дека би бил втор, мислев на тоа дека ќе ме изневерува жена ми, затоа што единствен рече дека таму секоја втора жена го изневерува мажот.
не ми беше до фалење туку до жалење

IZVINI TOGASCryCryCry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:44

Лилија

кога реков дека би бил втор, мислев на тоа дека ќе ме изневерува жена ми, затоа што единствен рече дека таму секоја втора жена го изневерува мажот.
IAKO MISLAM DEKA DOBRO TE RAZBRAVWink
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:44

ЗАТОА ШТО ЖЕНИТЕ СЛАБО НЕ ОДДРЖУВААТ

ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИии што кажа???
Не ме разочарувај сега...Dead
Слабо ве одржуваат... значи кога ќе се омажам треба да му турпијам нокти, бањам покрај тоа, местам коса, купувам парфеми, гланцам чевли, да му вежбам г'з успат и да го бричам и нокти на нозе сечам,  да не пропуштив нешто..???

Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:45
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

lili, ima edna rabota sto ja sakat mazite.."da bidat vtori"..za razlika od zenite"koi sakat da bidat prvi"..odnite ne sakat obvrski drugite im e bitna obrzanosta....
ZA ZAL MARI.....
SEPAK KJE SE POVTORAM, LICNO MISLAM DEKA SEKOJ COVEK (BEZ RAZLIKA MAZ ILI ZENA) TREBA DA SE STREMI DA BIDE PRVWink

DEFINITIVNO SE SOGLASUVAM.Tongue..TAKA TREBA DA BIDE..ZA TOA SE BORIME..ZATOA ZIVEEME...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:46
Originally posted by natalija natalija напиша:

Слабо ве одржуваат... значи кога ќе се омажам треба да му турпијам нокти, бањам покрај тоа, местам коса, купувам парфеми, гланцам чевли, да му вежбам г'з успат и да го бричам и нокти на нозе сечам,  да не пропуштив нешто..???

NATALIJA,
NISTO OD OVA NE E LOSO, DOKOLKU NAVISTINA NEKOJ GO SAKASWink
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:46

Лилија

IAKO MISLAM DEKA DOBRO TE RAZBRAVWink

NE SE SEKIRAJ LILI..ON SI KAZA KAKO STO GO SVATIVME..TUKU POLSE DEMEK EVE CORBA KE BELIMEBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:47
Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

НАТЕ ТИ ИЗГЛЕДА НЕ МЕ РАЗБИРАШ УБАВО....

СИТЕ ГАЈБИ ЗА НОСЕЊЕ БЕА МОИ НАТЕ А НЕ СИТЕ ИТАЛИЈАНКИ Wink

Еве ти се... многу добро те разбрав, ама им скрши на мажињава филм со тоа дека разбраа дека секогаш се втори LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:47
Originally posted by natalija natalija напиша:

LOLLOL NATE, NOZE DA MU MIES ..VODA DA MU PIESLOLLOL..USTE TOA GO ISPUSTI
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:48

ZA ZAL MARI.....

SEPAK KJE SE POVTORAM, LICNO MISLAM DEKA SEKOJ COVEK (BEZ RAZLIKA MAZ ILI ZENA) TREBA DA SE STREMI DA BIDE PRV[IMG>http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

ПРВ/ПРВА ДОМА А НАДВОР АКО Е И Н-ТИ/ТА     
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:49
Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

КАКО МОЖЕ ДА НИ БИДЕ ГЛУП ИЗГОВОР ???
ПА ВИЕ РЕДОВНО САКАТЕ ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ КАКО ДОБРО ДОМАКИНКИ И ГОТВАЧКИ ПА САМО СПРЕМАТЕ ПО НЕШТОА НИЕ ДОБРИ ДУШИ ДА НЕ ВЕ НАВРЕДИМЕ ДЕКА НЕ Е ВКУСНО МОРАМЕ СЕ ДА ИЗЕДЕМЕ И ТОА СЕ ОДРАЗУВА НА НАС .

ЕБА ГОLOLLOLLOL

Јок не држи вода... ако нема зготвено почнувате зашто нема ручек? Кај акаше цел ден? Зар по други места да јадам? Ти не ме сакаш чим не ми готвиш? Ке идам кај друга ке ми готви ако не сакаш ти??

И како човек да ве фати за глава или опаш??
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:49
Ne si predizvikuvaj Doktore so sila nesto...Wink
Кон врв
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:51
ЈАС ПОВЕЌЕ САКАМ ПРВО ЗА ГЛАВАТА ДА МЕ ФАТАТ НАТЕ .......
АМА НЕЖНО И ЧУВСТВИТЕЛНО ЕБА ГО .LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 633634635636637 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.