|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 15931594159515961597 2229> |
Автор | ||
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SE SEKIRAJ LILI..ON SI KAZA KAKO STO GO SVATIVME..TUKU POLSE DEMEK EVE CORBA KE BELIME
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NATALIJA,
NISTO OD OVA NE E LOSO, DOKOLKU NAVISTINA NEKOJ GO SAKAS
|
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DEFINITIVNO SE SOGLASUVAM...TAKA TREBA DA BIDE..ZA TOA SE BORIME..ZATOA ZIVEEME...
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИии што кажа??? Не ме разочарувај сега... Слабо ве одржуваат... значи кога ќе се омажам треба да му турпијам нокти, бањам покрај тоа, местам коса, купувам парфеми, гланцам чевли, да му вежбам г'з успат и да го бричам и нокти на нозе сечам, да не пропуштив нешто..??? |
||
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IAKO MISLAM DEKA DOBRO TE RAZBRAV
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IZVINI TOGAS
|
||
EDINSTVEN
Група Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАТЕ ТИ ИЗГЛЕДА НЕ МЕ РАЗБИРАШ УБАВО....
СИТЕ ГАЈБИ ЗА НОСЕЊЕ БЕА МОИ НАТЕ А НЕ СИТЕ ИТАЛИЈАНКИ
|
||
Lilija7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA ZAL MARI.....
SEPAK KJE SE POVTORAM, LICNO MISLAM DEKA SEKOJ COVEK (BEZ RAZLIKA MAZ ILI ZENA) TREBA DA SE STREMI DA BIDE PRV
|
||
EDINSTVEN
Група Регистриран: 02.Октомври.2006 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КАКО МОЖЕ ДА НИ БИДЕ ГЛУП ИЗГОВОР ???
ПА ВИЕ РЕДОВНО САКАТЕ ДА СЕ ПОКАЖЕТЕ КАКО ДОБРО ДОМАКИНКИ И ГОТВАЧКИ ПА САМО СПРЕМАТЕ ПО НЕШТОА НИЕ ДОБРИ ДУШИ ДА НЕ ВЕ НАВРЕДИМЕ ДЕКА НЕ Е ВКУСНО МОРАМЕ СЕ ДА ИЗЕДЕМЕ И ТОА СЕ ОДРАЗУВА НА НАС .
ЕБА ГО
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дан ту умре циганката или намерно збориш мажињава овде да си каснат од јајцата?:?? |
||
|
||
kardiolog
Сениор Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лилија
кога реков дека би бил втор, мислев на тоа дека ќе ме изневерува жена ми, затоа што единствен рече дека таму секоја втора жена го изневерува мажот. не ми беше до фалење туку до жалење |
||
ДимеБТ
Сениор Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ПА УНО ДОЈДИ ПА ВИДИ ШТО ИМА НОВО ПО ШИРОКСОКАК, МОЖЕБИ ЌЕ НАЛЕТАШ НА НЕКОЈА ДОМАШНА ТАЛИЈАНКА
|
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lili, ima edna rabota sto ja sakat mazite.."da bidat vtori"..za razlika od zenite"koi sakat da bidat prvi"..odnite ne sakat obvrski drugite im e bitna obrzanosta....
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нова сум...неотпакувана бре бре што кажа, стомаци ние вака така.. не си размислил дека има жени кои што ве сакаат такви какви што сте?? или ви е ова глуп изговор? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 15931594159515961597 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |