IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 630631632633634 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:26
Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

АХА ЗАБОРАВИВ .

ЖЕНАТА Е РОДЕНА И СКРОЕНА ЗА ЗДОЛНИШТЕ А НЕ ЗА ФАРМЕРКИ И СЛИЧНО.

ZOST MI ZVUCI OVOJ NIK POZNAT?????
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:26

Originally posted by EDINSTVEN EDINSTVEN напиша:

А ВИЕ ПОЧИТУВАН ДОКТОРЕ ШТО ТАКА ОД ПРЕМИЕР СТЕ СЕ СИМНАЛЕ НА ПОНИЗОК ЧИН ?

не ми дадоа администраторите од идивиди да останам со тој ник,
морав да го менувам
а вие г-не Единствен сте...?!??!?
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:26
ne e nisto strasno zenite sto nosat pantaloni i farmerki... Smile ima ubavi kombinacii... i da se ima stil sekako ... no i pristojno ...osobeno na rabota...Smile
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:26
OOOOOO WELCOME BACK.......TOJ E lili......se vratil..
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:27
Originally posted by trucker trucker напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

[QUOTE=trucker]Dok, za mene ne zboruva taka zena mi, najverovatno, ne sum ja cul da me pofali.....izgleda ne me saka...
...

Big%20smile hehheh aj ne glumi"grejna" katerinaLOLLOL

SERIOZNO mARY....SAMO VIKA PO MENE, A JAS NE ZNAM ZOSTO.....MORE ZNAM, ODLETALE "PEPERUTKITE" NA LILI...
NEMA SANSI TRUCKER, DA ODLETALE.....MOZEBI TREBA MALKU DA SE POTRUDIS DA GO OZIVEES??????Wink
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:27
Clap..opa na kogo redakcijata mu zabrani pristap so star nick?
Кон врв
EDINSTVEN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:27
ПА ЗАТОА ШТО КОНКРЕТНО ТИ И ГО ПОЗНАВАШ ЛИЛИ...ClapClapClapSmileSmileWink
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:27
NOV...
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:28

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by trucker trucker напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

[QUOTE=trucker]Dok, za mene ne zboruva taka zena mi, najverovatno, ne sum ja cul da me pofali.....izgleda ne me saka...
...

[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" /> hehheh aj ne glumi"grejna" katerina[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

SERIOZNO mARY....SAMO VIKA PO MENE, A JAS NE ZNAM ZOSTO.....MORE ZNAM, ODLETALE "PEPERUTKITE" NA LILI...

NEMA SANSI TRUCKER, DA ODLETALE.....MOZEBI TREBA MALKU DA SE POTRUDIS DA GO OZIVEES??????[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

зошто само ние да се трудиме,
демек на нас мажите не ни требва љубов туку само ние треба да даваме???!?!??!?!?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:28
HEHEHE...WELCOME BACK, PA KAKO SI TI?????
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:28
Doktore sekako deka e vazno da te saka i pocituva, no i Ti nea...Wink
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:28
НЕ БЕ ПА ТИ СТАР СУМ И ТОА СО ОРЛИТЕ

ЕБА ГО .........LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:28
LOLLOL..po znameto italijanskoBig%20smile..
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EDINSTVEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 12:29
КАДЕ Е ВАЛ ПАТЕМ ДА ПРАШАМ ????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 630631632633634 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,625 секунди.