IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 613614615616617 2229>
Автор
Порака
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:39
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by trucker trucker напиша:

Znaete vo sto e fintata vo igranjeto?...koga igrate, mrdajte gi samo nozete kako sto treba, a gledajte teloto od polovina nagora da bide sto postaticno...toa od strana izgleda mnogu dobro...

HEHEHE...MALA TAJNA NA GOLEMITE MAJSTORIClap
FALA TI STO JA SPODELI SO NASTongue

Lili - na vremeto, koga bev fraer i patuvav, gi vozev "Tanec" 2-3 pati...mi kazaa sto se tajnite vo igranjeto....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:40
Kamionce, sto bi rekla Nate, ne zaglaviv mnogu...Mi studese ...do 12,30 h Ja gledav pretstavata na plostad i potoa na Kej...se cini ovaa godina bese mnogu ubavo ... Mi e krivo sto ne bev na Foltin...
Кон врв
kardiolog Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 01.Септември.2006
Поени: 1076
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:40
ЛИЛИ
супер сум само нешто поспоано а незнам зошто.
Синока си легнав порано!!!!
ти реков да не се фаќаш до труцкер, он на оро фаќа девојки. ете сега од сабајле само на него му посветувас внимание
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:41
Како белата ноќ Ирена?? јас си спиев кај најомилената ми другарка и видов бела ноќ со моабети и гушкање 6 годишно слатко плаво сонце со мене EmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:42
НАТЕ

поздрав од мене
како си помина за викенд???
беше некаде во саботата преку ден???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:43
Nate i tebe ti bilo mnogu ubavo...no navistina pocnuva SKP da zalicuva na ubav golem grad so ovie nastani... Mnogu mi se dopadna pretstavata ili performansot ...so ubava smisla i poraka...Clap
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:44
Originally posted by irena irena напиша:

Kamionce, sto bi rekla Nate, ne zaglaviv mnogu...Mi studese ...do 12,30 h Ja gledav pretstavata na plostad i potoa na Kej...se cini ovaa godina bese mnogu ubavo ... Mi e krivo sto ne bev na Foltin...

Irena, gi gledav "foltin" vo bitola na pretstava za Edit piaff...so Elena Mose......super im bese spremeno.....dobri se decata i steta sto ne si gi gledala.....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:45
Благодарам за поздравот докторе
Викендов си поминав одлично, петок до 03.00 јамб со другарка ми едната, сабота од 09 кај другарка ми на ајвар правење да и помогнам и се вратив во неделата во 18.00 леси се врача кучи LOLLOLLOLLOL
Одлично со прекрасни луге моабети и гушкање мали сонциња .. уф уф уф
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:47
Иренче мила не мрднав викендов им го посветив на најмилите..
Него слушнав за представата дека била фантастична.. Здравје ќе има и други..
Вака така јас поминав ем згмечена од мали дечиња ем од другарка ми..LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kardiolog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:47
НАте

и за ајвар те бива а??
права домаќинка што да ти кажам.
Јамб со коцки или на компјутер игравте???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:48
Najvazna sportska septemvrisko-oktomvriska aktivnost pravenje ajvar LOLLOLLOLubavina 
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:50
Originally posted by kardiolog kardiolog напиша:

ЛИЛИ
супер сум само нешто поспоано а незнам зошто.
Синока си легнав порано!!!!
ти реков да не се фаќаш до труцкер, он на оро фаќа девојки. ете сега од сабајле само на него му посветувас внимание
DOKTORE, ZABELESKATA TI E NAMESTO, AMA KJE JA ISPRAVAM GRESKATAWink
STO DA PRAVAM, MNOGU ME IMPRESIONIRA NEGOVOTO IGRANJEBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:52
Dok - ne bidi takov...koga ti vikav da te naucam na igranje..ora, dance, qick step, arg, tango..Waltzer....bez toa nema dami....
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:54
Леле Лили мила дај долови како рипкал, гарант се трудел да ја импресионира цела сала LOLLOLLOL

Докторе јамб со коцки, како и иде тоа јамбот како беба звечка ме работи LOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 613614615616617 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,390 секунди.