![]() |
|
Генијални мисли |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 01.Октомври.2006 во 03:17 |
||||
da gi stavime tuka nasi najgenijalni misli
|
|||||
![]() |
|||||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
PUKANKA:
Sto ke ti e razum koga site si imame zlatno srce......kraj kraeva i vaka i taka gresime, a sto e najtragicno greskite sto sme gi napravile slusajki go razumot se uste pokatastrofalni, zasto kao demek postapkite bile prethodno DOBRO OSMISLENI Zatoa sekogas ke si go slusame srceto--TOA nikogas nema da te napusti(za razlika od zdraviot razum) |
|||||
![]() |
|||||
||||
DANA:
A zarem za 2-3 dena se ragaat emocii? Davam be, ako mi se sviga, i ako mi e do sex, zasto da ne? |
|||||
![]() |
|||||
||||
MisIca:
Od forumov MIKUS NATALIJA LOU WEED NE GI PODNESUEM OSTATOK E SVE OK |
|||||
![]() |
|||||
MaCkIcA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
||||
![]() POZDRAV CMOK MisIcA---MACKICA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
MaCkIcA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
||||
Ako mojte zborovi so godinite dobile sila i ubavina,ne baram izvinuvanje poradi toa
![]() |
|||||
![]() |
|||||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
||||
boli..poentata e da drug ti gi postavi mislite na topikot ...sto mislis ti ...izgleda ne se sl*gash a ?
|
|||||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||||
![]() |
|||||
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
||||
|
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
IVIN:
nikogas e zbor veten nikogas e son neostvaren nikogas e se za da se dojde do nisto da imas seeee treba da nemas nisto a da imas cuvstvo deka imas seeee.... |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||
brza:
pa ,samo poznati i e*am,...koja nepoznata bi mi dala? ![]() steta sto nemozam da ja uramam tuka Изменето од anakin - 04.Март.2007 во 02:04 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
![]() |
|||||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||||
NOBODY IS PERFECT,I am NOBODY
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
brza: 2tor pat
I?,.....koga go otkri pederlakot kaj tebe,....jas duri sega,...otkako mi kaza deka i ti si,.... ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
big kiss:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hahahahah so da se uveri deka ne si po sexot? i fantaziite hahahahhahahahhahhahhahahahahhahahah lele denes umiram od smeenje Изменето од anakin - 10.Март.2007 во 15:42 |
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |