![]() |
|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Автор | |
EVGENIJA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Септември.2006 во 17:14 |
UF!MNOGU IMA ZA ZBORENJE
|
|
ZDRAVO
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ostaj se....
|
|
......
|
|
![]() |
|
EVGENIJA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
|
ZDRAVO
|
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
abe od kal da e koko da e |
|
......
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
ве молам дајте допринос кон темата !
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Темата во контекст на подфорумот е незаобиколна и интересна :) . Снаата и свекрвата се од секогаш ,, лутите противници на бојното поле ,, ,што на јаве што на виц :)....Односите во реалноста се дијаметрално спротивни од најдобри кон нај... односи .Причините за ваквите или онаквите односи помеѓу нив се интересна тема за дискусија иии да им дадеме збор на снаите :)) можеби е најдобро .....
пс
колку би сакал и некоја свекрва да се вклучи во дискусијата :)
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
vo slucaj da ziveat vo oddelni zivealista odnosite mozat da cvetaat, vo sprotivno
![]() majka i kerka ne mozat da se trpat vo ist stan/kuka, koga kerkata ke sozree i ke saka da si napravi svoe carstvo, a kamoli snaa i svekrva
![]() |
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Кај е тука почитување кон постарите па ја мислам дека основно правило треба да е културата мада знам дека тешко снаа и свекрва мада во доста случаеви и е изводливо.Уствари кога се сака се се може нели
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
e ova e retka tema kade nemam so da pisam
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
снаа и свекрва, абе а кај е зетот овде
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
domazet
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ej i si gleda seir od strana
![]() ![]() ![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
uf, pa veke imase ovakva tema, moze ke se povtoram, ama svekrvata ako si go saka sinot ke ja prifati i snaata pa nekogas i ke zamolci, snaata isto, poradi ljubovta kon mazot , ke ja pocituva negovata majka.....za zal, vo praksa ne sekogas e taka.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |