|
Дали за време на патувањето ... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema sansi da zaspijam, pa kolku i da e dolg patot, samo zjapam niz prozor i razmisluvam..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може нешто не ти дава да спиеш, стравот на пример. треба да се релаксираш можеби.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jas spijam u avtobus i toa mnogu
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спијам ако не возам јас
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne spijam po pat, ne mozam....ama ova leto, na vrakanje od odmor, se iznaspav 10 saati
|
|
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidejki ja vozam, nedaj boze ja da zaspijam
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не дај боже! за тоа треба појака музика, но и одмор пред тргнување на пат!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko......koga patuvam na nekoja dalecna destinacija spijam za pobrzo da mi pomine vreme,i koga patuvam negde kaj sto gi znam predelite spijam....ama koga patuvam na novo,interesno mesto.....se "kljukam"so kafinja,neskafinja i oci siroko otvaram.... i uzivam
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ми се случува да дремнам онака ако ми е лошо и многу ме мрзи да зборувам додека патувам сакам да си слушам музика и да не ме замараат
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko bidejki obicno slusam muzika i me mrzi da zboruvam
Изменето од Emus - 03.Октомври.2006 во 20:50 |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vozam celo vreme, naviknata sum veke, ne osekam umor no bez red bull ne se ostavam.Pravam kratki odmori kafence no spienje ne nikogash i koga sum suvozac
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo odredeni delovi od patot pagjam v nesvest,ne spijam
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga patuvam so kola (dokolku jas ne vozam) obavezno zaspivam...a koga patuvam so avion..........uffff ma nema teoretski sansi oko da sklopam.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pet dena da patuvam ...ke bidam .....ic ne spijam..
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |