|
Форумџија со кој ви оди муабетот |
Внеси реплика | страница <1 45678 38> |
Автор | |
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i girl^^^ sega veke i najverni drugarki ke stanime!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da , taka e |
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
guski do mojata najdobra drugarka...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas vozvrakam na gushkite
|
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala za guskite, me stopli taman... ama jas ke odam da jadam i se vrakjam za pola saat! ne si odi duso zs ke se ubijaaaaam!!!
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj d aplaces plavusce srcusko, pa znaes deka te sakam mnogu mnogu , najmnogu
|
|
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле, само да знајш колку ми те сакам...
|
|
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te guskam plavusce... |
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
guski guski i do tebe Kalince moe slatko
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo posledno vreme najmnogu mi odi muabetot so mladite clenki na forumot Emus, Kalina, plavusa, Big kiss a si muabetam i so Delfin, beleg , maja, Dogi i mnogu me raduva toa |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми иде со Емуш, Калина, Мона Лиза, Плавуша (иако не сум ја сретнала долго време ) највеќе а има и некои други како пламенко, Дана, Секси, Флипси.... Не ми текнуваат други
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
beleg, brza , mona liza, emus , sexyemma ,ivana, bosab Изменето од maja - 27.Ноември.2006 во 18:41 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
angle, plavusa(edvaj cekam da ja nacekam i da ja zeam sekirana), kalina, maja, kalina, mona liza, big kiss
btw ne se naredeni po redosled
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto znam so site
Najpoke so Babyblue, Plavusa, Kalina, MOna Liza itn |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |