![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 645646647648649 931> |
Автор | |
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ziveam vo spanija vo marbella mnogu blisku do moreto ama nemam sansa da se izbanjam, predavam po eden od najlesnite predmeti i pak decava ne go svakaat so klesti im gi vagam zborovite od usta, a so cekan im gi stavam lekciive v glava
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
A ima i skara...Sakate?
![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
jas ke ti daev ma zenska i ne upagas vo muabetov zemi i od klacinata ama od zaednickata porcija dobro?
|
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
kandid,dobredojde.........ajde daj od toa pivata,a moze i skaricka,nema da preci
![]() |
|
![]() |
|
davaj ja skarata zenska gladna sum ko volk
|
|
|
|
![]() |
|
ziveam vo spanija vo marbella mnogu blisku do moreto ama nemam sansa da se izbanjam, predavam po eden od najlesnite predmeti i pak decava ne go svakaat so klesti im gi vagam zborovite od usta, a so cekan im gi stavam lekciive v glava [/QUOTE]
zasto,ne im se uci,smotani se,sto e problemot....inaku,spanija ja obozavam i znam golem del od jazikot,pa moze ke ti dojdam nekoj den u poseta.....
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zasto,ne im se uci,smotani se,sto e problemot....inaku,spanija ja obozavam i znam golem del od jazikot,pa moze ke ti dojdam nekoj den u poseta..... [/QUOTE]
![]() se zapisale na fakultet za vnatresen dizajn a vo umot belooooo
za da ucis vnatresen dizajn treba da imas malku fantazija, a ne nastavnikot(nastavnickata vo ovoj slucaj) da ti kaze sto treba da napravis
na decava treba da im dam nekoj tezok test za da im dojde umot
|
|
|
|
![]() |
|
ohoooo......pocnavme so konjak i kolaci,sega ova....kandid daj ladno pivce,please-epten ke mi legne
|
|
![]() |
|
se zapisale na fakultet za vnatresen dizajn a vo umot belooooo
za da ucis vnatresen dizajn treba da imas malku fantazija, a ne nastavnikot(nastavnickata vo ovoj slucaj) da ti kaze sto treba da napravis
na decava treba da im dam nekoj tezok test za da im dojde umot [/QUOTE]
epa dobro,verojatno ti najdobro si gi znaes i znaes sto ke gi "razmrda"malku....
|
|
![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 645646647648649 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |