IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БАР!!!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БАР!!!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 645646647648649 931>
Автор
Порака
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Статус: Офлајн
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:28
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

ajde emic....ziveli.....Wink
kazi mi sto si pravis ti vo zivotov....razbrav deka zivees na more,pa kazi mi kade potocno i kako e tamu.....ne znaes sto se bi dala za uste ednas godinava da se izbanjam u more.....Cry
aj ziveli uste ednasConfused

ziveam vo spanija vo marbella mnogu blisku do moreto ama nemam sansa da se izbanjam, predavam po eden od najlesnite predmeti i pak decava ne go svakaat so klesti im gi vagam zborovite od usta, a so cekan im gi stavam lekciive v glava
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:30

Kako ste mi denes?Se nadam deka ne vi smeta ako se ubacam...Mene neso mi se pie pivo,pa ako sakate eve ima i za vasBig%20smile

I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:32
A ima i skara...Sakate?Big%20smile
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:32

ti pravam drustvo
ke zemam i malku cokoladni kolacina
edna porcija za tebe th_CCcookies.gif

edna porcija za mene th_COOKIES.jpg

i uste edna porcija za nas( site od forumov)
th_double_choco_cookies.jpg
fala,fala,fala.....mmmmmmTongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:32
jas ke ti daev ma zenska i ne upagas vo muabetov zemi i od klacinata ama od zaednickata porcija dobro?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:33
Originally posted by kandid kandid напиша:

kandid,dobredojde.........ajde daj od toa pivata,a moze i skaricka,nema da preciLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:33
Originally posted by kandid kandid напиша:

davaj ja skarata zenska gladna sum ko volk
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:35

ziveam vo spanija vo marbella mnogu blisku do moreto ama nemam sansa da se izbanjam, predavam po eden od najlesnite predmeti i pak decava ne go svakaat so klesti im gi vagam zborovite od usta, a so cekan im gi stavam lekciive v glava
[/QUOTE]
zasto,ne im se uci,smotani se,sto e problemot....inaku,spanija ja obozavam i znam golem del od jazikot,pa moze ke ti dojdam nekoj den u poseta.....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:36
i jas ke stavam malku mevce
th_36_1_721.gif

th_bbq.jpg

evo i so malku pilesko
th_barbecue.jpg

ova e toplo vardite da ne se izgorite
th_neversay.jpg
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:38
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

zasto,ne im se uci,smotani se,sto e problemot....inaku,spanija ja obozavam i znam golem del od jazikot,pa moze ke ti dojdam nekoj den u poseta.....Wink
[/QUOTE]

se zapisale na fakultet za vnatresen dizajn a vo umot belooooo
za da ucis vnatresen dizajn treba da imas malku fantazija, a ne nastavnikot(nastavnickata vo ovoj slucaj) da ti kaze sto treba da napravis
na decava treba da im dam nekoj tezok test za da im dojde umot
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:38
ohoooo......pocnavme so konjak i kolaci,sega ova....kandid daj ladno pivce,please-epten ke mi legne
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:40

se zapisale na fakultet za vnatresen dizajn a vo umot belooooo
za da ucis vnatresen dizajn treba da imas malku fantazija, a ne nastavnikot(nastavnickata vo ovoj slucaj) da ti kaze sto treba da napravis
na decava treba da im dam nekoj tezok test za da im dojde umot
[/QUOTE]
epa dobro,verojatno ti najdobro si gi znaes i znaes sto ke gi "razmrda"malku....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:41
Sexymama cekaj me i mene u Spanija...Znam spanski taka da ke se uklopam brzoLOL
Povelete zenski skaraBig%20smile
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 20:41
kalina, kanid da begame so skaravo ovie kew ni ja izedet, a pivoto ke ojt bez nas
th_Picture061.jpg
jas begam se citame utre
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 645646647648649 931>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.