![]() |
|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 39> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u sto bre drugo ??pa sea da ne se preteruva saram i baram ama posle pak site kaj deckoto najverni i najdobri...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
abe na site ni begat okcinjata ama rabotata e kolku mozis da se vozdrzis vo tie raboti
![]() ![]() ![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
AKO E ZABRANETO E NAJPALIVO!!!!!
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
ama ako e zabraneto ne ke mozis da se priblizis
![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Koga ke mi se pruzi sansa ja iskoristuvam
![]() |
|
![]() |
|
kuchishte ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Леле, што да каже човек. Би сакал да кажам дека сум верен, ама би било лага (сум измамил). Ама не можам ни да речам дека сум неверен, не ми е мило откако ќе го направам тоа, ме гризе совеста.
Ужас! |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
heheh sexi jas te podrzavam sve sto e zabraneto covekot povise saka da go ima deka e nedostapno za nego ama sepak ce najde sil i vreme da go napravi realnost
sansa e da se iskoristi:)
|
|
![]() |
|
Pa znam be jas sto zboram i sto mislam!
![]() taka e ama i da ne e dostapno e use popalivo spored mene ako nekoj go imams i kolku da e dobar fin ,,,, toa ti e se zdosaduva
![]() ![]() Abe PREVARA SI E PREVARA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Lele so e ova sve neverni na forumov?
![]() ![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
mozno e...ali i mojata partnerka da e ne treba da lazam deka ednostavno e protiv moj princip da bides neveren..i toa spored mene e slabost |
|
![]() |
|
Abe najubavo e da znae so koj ustfvari so kakov si ima rabota
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
na kraj ke doznaes...... [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> Изменето од LouWeed - 29.Септември.2006 во 16:07 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |