![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 592593594595596 2229> |
Автор | |
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Маријана
незнаев дека е доктор еве колегата вика доктор било јатрос а јас сум бил кардиологос :))))) |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
АБЕ ТОЈ СОЛОАР ДА НЕ ГО ИЗМИСЛИЛ И ОХРИД???, НЕЕЕЕ БЕ ОХРИД СИ Е ТАМУ МНОГУ ПРЕД ТУРСКО
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Isto nekoj sakal da zeme zena... ama postena... I nekoj prijatel mu rekol: - ke odis na plostad... i ke vikas: BEGAJTE k*rVIIII... POLICIJA... site k*rvi ke pobegna... onaa sto ke ostane e postena!!! I taka napravil: - begajteeee k*rviiiiiii.... policijaaaaaaaa.... Edna ostanala i ja zel za zena... Se sretnale dvajcata prijateli: - dali zede zena postena? - NE BE... NE SAMO STO E k*rVA TUKU I GLUVA... UFFFFFFF heheeee |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
pa da,...doktore-jatre...sega gramitika da ne se ucime
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
3 888 kakva brojkaaaaaaaaaa
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
АБЕ МАРКО ДЕНЕС НАЈДЕ ЗА ПОШТЕНОСТ ДА ПИШУВАШ, И ТОА БАШ ВО ПЕТОК ДЕН ЗА МЕТЕЊЕ ПОСЛЕ ПУКАЊЕ
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koj e tukaaaaaaa
Marijana....gramatika rasturate so Kardio?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Se sretnale dvajca... edniot razocaran... - ke se frlam od nekoja zgrada... - abe nemoj.. kako taka... ke ti pomineee... ne se sekiraj... I ne se videle nekolku meseci... - abe ti ne ripna od zgrada? - ABE I ZA TOA TREBALO MADINA!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DIME DOBREDOJDE ...KAJ SI CEL DEN
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stojanovskis ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 155 |
Zdravo!
|
|
![]() |
|
Acika...kaj si??? Do kaj sme so masazata???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stojanovski HELLO
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pozrav do Stojanovski....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sega mi veli deka jatros bilo doktor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 592593594595596 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |