|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 426> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нате се јавија утрово на мобилен кај мене и рекоа ке биде...ама не бидна
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај мила ќе биде, да свати кабелот што требал да прави ... ииии дур стигне сигналот му треба време ја кај и да е ке проработи..
Ма што те тешам сега јас тоа ке проверам.. звонам.. |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да ви кажам ЗДРАВООО
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нате и зафатено ти покажува? па лугево ке мислат спијам на телефон
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здравоооо |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Богами мила ќе ти викаат аман не се симна од телефон Ако треба да ти пратат екипа почекај ако не ваљда кабелот треба да се исуши шала нма страна мила ќе биде кај и да е.. |
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakaaaaaaaaaaaaaaaam
da te pece milicko vo dushata se dodeka ne si se iskopash za grevovite shto gi stori,a od druga strana kako bumerang da te plesne sekoe tvoe delo shto go stori izminatava godina,ah te zalam niz shto se treba da pominesh za da mozesh mirno da spiesh...
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој да не САКА скопско?
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ајде дојди изгушкај ме ама и јас тебе ѕрцките ќе ти ги извадам |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ѕрцки?? Па зар уште ги имам покрај тебе. се си ми извадила..
А за гиушкање чекај ме утре на целодневна настава малтене |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спремај се за гњавење и малтретирање
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да три кажам дека сум спремна и за гмечење и за штипење и за
гушкање и за јавање и за качување на глава и за зачистување ако треба и
за заметување ако треба чак ако сакаш и ке заперам нешто, па и запеам
Изменето од natalija - 29.Септември.2006 во 12:07 |
|
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека знам зошто си толку фино расположена
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па јас секогаш сум била ваква расположена и вредна згора на се
Него кога ме повлече за јазикот ми убав, кажи ми што имаш на ум во врска со моето расположение |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 138139140141142 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |