IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Сакаааааам.......
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакаааааам.......

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 426>
Автор
Порака
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:10
нате се јавија утрово на мобилен кај мене и рекоа ке биде...ама не биднаCry
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:14
Чекај мила ќе биде, да свати кабелот што требал да прави ... ииии дур стигне сигналот му треба време Wink ја кај и да е ке проработи..
Ма што те тешам сега јас тоа ке проверам.. звонам..Embarrassed
Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:15
сакам да ви кажам ЗДРАВОООBig%20smile
Motivation is game in my hands
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:15
нате и зафатено ти покажува? па лугево ке мислат спијам на телефон
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:16
Originally posted by ivana ivana напиша:

сакам да ви кажам ЗДРАВОООBig%20smile

Big%20smile Здравоооо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:19
Originally posted by bosab bosab напиша:

нате и зафатено ти покажува? па лугево ке мислат спијам на телефон

Богами мила ќе ти викаат аман не се симна од телефон Confused
Ако треба да ти пратат екипа почекај ако не ваљда кабелот треба да се исуши LOLLOL шала нма страна мила ќе биде кај и да е..
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:36
Sakaaaaaaaaaaaaaaaam
da te pece milicko vo dushata se dodeka ne si se iskopash za grevovite shto gi stori,a od druga strana kako bumerang da te plesne sekoe tvoe delo shto go stori izminatava godina,ah te zalam niz shto se treba da pominesh za da mozesh mirno da spiesh...

Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:39
Некој да не САКА скопско? LOL
Motivation is game in my hands
Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:45
Originally posted by natalija natalija напиша:

Сакам сега така да ја изгушкам бејби да ја доведам до ситуација да кашла и да не може воздух да зема.. ете тоа сакам [IMG]smileys/smiley14.gif" align="middle" alt="Approve" />

Епа ајде дојди изгушкај ме ама и јас тебе ѕрцките ќе ти ги извадам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:52
ѕрцки?? Па зар уште ги имам покрај тебе. LOLLOLLOL се си ми извадила..
А за гиушкање чекај ме утре на целодневна настава малтене LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 11:59
Спремај се за гњавење и малтретирање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:06
Сакам да три кажам дека сум спремна и за гмечење и за штипење и за гушкање и за јавање и за качување на глава и за зачистување ако треба и за заметување ако треба LOLLOLLOLLOLLOL чак ако сакаш и ке заперам нешто, па и запеам LOLLOLLOL

Изменето од natalija - 29.Септември.2006 во 12:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:11
Мислам дека знам зошто си толку фино расположена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2006 во 12:16
Па јас секогаш сум била ваква расположена и вредна згора на се Approve

Него кога ме повлече за јазикот ми убав, кажи ми што имаш на ум во врска со моето расположение Approve Hug
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 426>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.