|
Претплатникот не е достапен |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi...ima razlicni nacini za mrazenje.... |
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[/QUOTE]
kaj nas e malce drugo,a pa kaj mene pa epten......ako ne mrazam ne mozam da zaboravam.......paradox a??[/QUOTE] Da ti kazam ne si samo ti!Nestata sto bile vo neposreden kontakt so tebe, tesko se zaboravaat-nekogas navistina moras ili da se skaras epten so nekoj i da ne sakas da cues nisto za nego i poleka da go zaboravis ili pak da go zamrazis i da go izbrises od liceto na zivite!!!
Posto jas tie sto gi mrazam voopsto ne gi smetam za postoecki sustestav---se razbira nekoj treba smrtno da mi zgresi za da se desi takvo nesto
|
|
pukanka
Сениор Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A doduse i ova drzi i so ova se slozuvam...i vakvo nesto mi se ima deseno!
Koga podobro ke razmislam ramnodusnosta e praviot lek-samo retko koj moze toa da go postigne!!!
Prvo mora da projde eden period koga se sto pravi licnosta te boli, nervira, pa posle ke cuvstvuvas blaga mrznja i na kraj ke dostignes sostojba na ramnodusnost--Togas definitivno si go prebolel i izbrisal od memorijata
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti kazam ne si samo ti!Nestata sto bile vo neposreden kontakt so tebe, tesko se zaboravaat-nekogas navistina moras ili da se skaras epten so nekoj i da ne sakas da cues nisto za nego i poleka da go zaboravis ili pak da go zamrazis i da go izbrises od liceto na zivite!!!
Posto jas tie sto gi mrazam voopsto ne gi smetam za postoecki sustestav---se razbira nekoj treba smrtno da mi zgresi za da se desi takvo nesto[IMG]http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley7.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Angry" /> [/QUOTE]
toa mi bese zborot........ |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можам
А како???? Со самоконтрола на умот Ќе се убедувам сама себе дека таа личност не е вредна да зафаќа меморија од мојот "хард диск" и навистина за многу кратко време исчезнува |
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ILI KRATKO KAZANO...VOZDUH GO GLEDAM...
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, знам, ќе ми треба малку време , ама со сигурноста таа личност ке биде избришана и заборавена |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da tocno samo togas nekoj e izbrisan od memorijata!
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam oti ama nikogas ne mozam da izbrisam nekoj od "memorija" mislam
to sum go probval na mnogu mnogu pati ama ne mozam, ednostavno ne mozam
da se nalutam na coek, i ako veke se desi to traj samo 10 min posle to
se zaboravam kako nisto da ne bilo... mislam deka to mi e losa
osobina
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ti e losa osobina
ne si zlopamtilo, samo dobro ias u srceto....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можам без проблем..
Кога ке ја анализирам целовкупната ситуација и ставам работите на вага избирам.. Доколку енкој што ми значел многу ме повреди свесно, шкртам за цел живот и е ветар и магла..Воопшто не ми зафака простир во глава нити па се навракам на нешто поминато во врска со таа личност.. срцето и душата ми остануваат ладни према таа особа и точка.. |
|
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko e edno izvesno vreme!
Potoa otkako situacijata ke sozree brisenjeto nastanuva po "avtomatika".
Nekoi raboti prosto treba da sozreat pa da gi izbrisheme za da mozeme da prodolzime ponatamu!
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam bez problem...ali zavisi od sredstvoto za brisenje...do sea najefikasen se pokazal Domestos,mada i Ajax ne e los
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sAMO DOBAR SVALER E KAKO KVALITETEN DETERGENT,DELUVA BRZO,PRODIRA DLABINSKI,UBAVO MIRISA I NEOSTAVA TRAGI
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |