|
Дали сте неверни? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 39> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u sto bre drugo ??pa sea da ne se preteruva saram i baram ama posle pak site kaj deckoto najverni i najdobri...
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe na site ni begat okcinjata ama rabotata e kolku mozis da se vozdrzis vo tie raboti e to e rabotata so nikoj ne mozi da odolee na uboto osven ako ne mu e zabraneto
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO E ZABRANETO E NAJPALIVO!!!!!
|
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ako e zabraneto ne ke mozis da se priblizis a kakvo e to neverstvo ako go gledas nekoj
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze da se priblizis a se sto e tugjo e poslatko
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke mi se pruzi sansa ja iskoristuvam
|
|
kuchishte
Нов член Регистриран: 15.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле, што да каже човек. Би сакал да кажам дека сум верен, ама би било лага (сум измамил). Ама не можам ни да речам дека сум неверен, не ми е мило откако ќе го направам тоа, ме гризе совеста.
Ужас! |
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
heheh sexi jas te podrzavam sve sto e zabraneto covekot povise saka da go ima deka e nedostapno za nego ama sepak ce najde sil i vreme da go napravi realnost
sansa e da se iskoristi:)
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa znam be jas sto zboram i sto mislam!
taka e ama i da ne e dostapno e use popalivo spored mene ako nekoj go imams i kolku da e dobar fin ,,,, toa ti e se zdosaduva
Abe PREVARA SI E PREVARA
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele so e ova sve neverni na forumov?Sram ve bilo!
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuti mozda ne im se na forum partnerite pa se iskreni
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozno e...ali i mojata partnerka da e ne treba da lazam deka ednostavno e protiv moj princip da bides neveren..i toa spored mene e slabost |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe najubavo e da znae so koj ustfvari so kakov si ima rabota
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kraj ke doznaes...... [IMG]smileys/smiley5.gif" align="middle" /> Изменето од LouWeed - 29.Септември.2006 во 16:07 |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |