IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 271272273274275 533>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:00
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

за нас сите ќе се слободни!Wink
јас прва ставам оглас!
Јас сум плавуша која бара дечко!
мора да е убав, да има убава насмевка (најважно),
убави очи... убави очи ме палат...
абе кој е слободен и сака плавуша за женска нека дојт кај мене!!! WinkBig%20smile
abe ja mislam nova tema da otvorime....so nekoja dobra i "socna" sodrzina...vaka koj ke ni gi cita oglasite?
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:00
АЈДЕ КАЛИНАААА, на тебе е се оставено...
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:04
Епа Калинче, ако имас инспирација нешто, ајде отвори па ќе пишуваме 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:05
plavusa rece ke ja otvori...a kako bi ni se vikala?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:05
ОТВОРИИИВ,
кажите дали е уба!!!Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:06
чекај сега да видам
и ќе ти кажам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:07
ајде, побрзо!!!
не можам да чекам, не сум многу трпеливо плавушче!!! LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:11
Добра е темата, само тоа не се однесува општо дека бараш дечко, туку дечко што ќе ти прави друштво на форумов....сите да бидеме во пар, нели ???Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:11
па да...
ама пак... да има убави очи барем! не ги гледам, ама очи ме палат!!! Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:14
jas obozavam plavi oci,ama sega sakam nekoj da se smeam so nego i da se zezame i da se falime po forumov deka ideme....LOLLOLLOL
samo tolku
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:16
САМО УБАЈ ОЧИ ДА ИМАТ!!!
иначе нема некој шо не е чкртнат шо е член на форумов, па така да кој и да ти е "дечко" ќе знајт да се шегува!!! Wink

Изменето од plavusa - 28.Септември.2006 во 21:16
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:16
da kalina i jas na toa mislev, da se shalime malku , ne e na odmet Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:20
епа ко така... добро... не мора да има убави очи...Cry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 21:21
deckoto potencijalen na plavusa-MORA DA IMA UBAVI OCI....inace,nisto ne praimeWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 271272273274275 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.