IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЗДРАВО-------------ЧАО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗДРАВО-------------ЧАО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 270271272273274 533>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:30
a imase nesto so nego? i koja korist? pa cim e zenkar,znaci moze sekoja da ja ima,a on bil so tebe(ako bil...)ne gledam koja e tuka korista?
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:34
не Калинче, не бев во врска со него, ама имав многу планови, и сите планови ми се уништија сега ...
Штом не успеав да го освојам, значи немам среќа во љубовта Confused
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:39
pa ne treba da se razocaruvas od edno probuvanje...verojatno covekot ne vredi....a ti vredis mnogu i sigurno ke se najde nekoj u brzo vreme sto ke sfati deka pokraj sebe ima takvo srcence i nema da te deli so nekoja ili nesto slicno...ke bides samo ti...ti go zasluzuvas toa....
i da ne sum te slusnala deka nemas sreka vo ljubovta zaradi nekoj zenkar povrsen i glup! takov ne dozvoluvam da imas pokraj sebe!Wink
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:45
decki izvinete sto zaminav na kratko ama morav da odam da jadam nesto blago...Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:46
aha-plavusa da jade,na drugarkite da ne dade!!!LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:47
фала Калинче за твоите убави зборови

Знаеш да ти кажам нешто,,,,, имам желба да ставам оглас за дечко , па кој сака од форумот да ми биде дечко додека сум на форумот, за да ми биде уште поинтересно LOL

Кажи ама откачена идеја имам Big%20smile   ама срам ми е да пишам на форумот  за огласот...Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:47
bi vi dala, ama nekako mnogu mi ste daleku Big%20smile
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:50
плавушче и Калинче, не ми кажавте што мислете з амојата луда идеја Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:51
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

фала Калинче за твоите убави зборови

Знаеш да ти кажам нешто,,,,, имам желба да ставам оглас за дечко , па кој сака од форумот да ми биде дечко додека сум на форумот, за да ми биде уште поинтересно LOL

Кажи ама откачена идеја имам Big%20smile   ама срам ми е да пишам на форумот  за огласот...Embarrassed
o,budalce moe...pa ako sakas sprovedi go toa,i nema sramenje-odis vo germanija i nema koga da go vidis tipot vo zivo pa da se sramis...moze samo dobro da se iznasmeete i toa e e toa...od mene imas podrska sto i da resis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:52
girl^^^, idejata ti e super!!!
kako ne mi tekna mene!!!
aj zaedno trite da barame decko! ke stavime oglas za trite...
osven....
Kalina, imas decko???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:55
важи..
епа тогаш.
кој ќе има храброст прв да стави оглас за дечко ???Embarrassed

Не, стварно ми се допаѓа таа идеја Big%20smile

Леле ама мислам дека тешко ќе најдеме некој, сите се зафатени LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:56
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

girl^^^, idejata ti e super!!!
kako ne mi tekna mene!!!
aj zaedno trite da barame decko! ke stavime oglas za trite...
osven....
Kalina, imas decko???
ne,ama od forumov najiskreno ne sum zainteresirana za nekoj...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:58
 за нас сите ќе се слободни!Wink
јас прва ставам оглас!
Јас сум плавуша која бара дечко!
мора да е убав, да има убава насмевка (најважно),
убави очи... убави очи ме палат...
абе кој е слободен и сака плавуша за женска нека дојт кај мене!!! WinkBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 20:59
леле Калинче, а јас мислев да бидеме малку во шема Embarrassed
да измислиме нова мода Big%20smile
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 270271272273274 533>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.