![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 533> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a imase nesto so nego? i koja korist? pa cim e zenkar,znaci moze sekoja da ja ima,a on bil so tebe(ako bil...)ne gledam koja e tuka korista?
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
не Калинче, не бев во врска со него, ама имав многу планови, и сите планови ми се уништија сега ...
Штом не успеав да го освојам, значи немам среќа во љубовта ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pa ne treba da se razocaruvas od edno probuvanje...verojatno covekot ne vredi....a ti vredis mnogu i sigurno ke se najde nekoj u brzo vreme sto ke sfati deka pokraj sebe ima takvo srcence i nema da te deli so nekoja ili nesto slicno...ke bides samo ti...ti go zasluzuvas toa....
i da ne sum te slusnala deka nemas sreka vo ljubovta zaradi nekoj zenkar povrsen i glup! takov ne dozvoluvam da imas pokraj sebe!
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
decki izvinete sto zaminav na kratko ama morav da odam da jadam nesto blago...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
aha-plavusa da jade,na drugarkite da ne dade!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
фала Калинче за твоите убави зборови
Знаеш да ти кажам нешто,,,,, имам желба да ставам оглас за дечко , па кој сака од форумот да ми биде дечко додека сум на форумот, за да ми биде уште поинтересно ![]() Кажи ама откачена идеја имам ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
bi vi dala, ama nekako mnogu mi ste daleku
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
плавушче и Калинче, не ми кажавте што мислете з амојата луда идеја
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
o,budalce moe...pa ako sakas sprovedi go toa,i nema sramenje-odis vo germanija i nema koga da go vidis tipot vo zivo pa da se sramis...moze samo dobro da se iznasmeete i toa e e toa...od mene imas podrska sto i da resis
|
|
![]() |
|
girl^^^, idejata ti e super!!!
kako ne mi tekna mene!!!
aj zaedno trite da barame decko! ke stavime oglas za trite...
osven....
Kalina, imas decko???
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
важи..
епа тогаш. кој ќе има храброст прв да стави оглас за дечко ??? ![]() Не, стварно ми се допаѓа таа идеја ![]() Леле ама мислам дека тешко ќе најдеме некој, сите се зафатени ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne,ama od forumov najiskreno ne sum zainteresirana za nekoj...
|
|
![]() |
|
за нас сите ќе се слободни!
![]() јас прва ставам оглас!
Јас сум плавуша која бара дечко!
мора да е убав, да има убава насмевка (најважно),
убави очи... убави очи ме палат...
абе кој е слободен и сака плавуша за женска нека дојт кај мене!!!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
леле Калинче, а јас мислев да бидеме малку во шема
![]() да измислиме нова мода ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 270271272273274 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |