|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nekolku sto me bendisuvaat , ustvari ima tolku mnogu sto me pravat da zdivuvam i taka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ti koja ja bendisuvas od niv....toa e bitno....drugite neka trcaat ostavi gi....takva dali ima kazi mi edna ama dovolno vredna....... |
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se dvoumam
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
borce bt
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SONOT E NESTO SO GO MISLIME VO PODSVESTA
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонот е збир на невозможни и посакувани нештаи најчесто не е под"надлежност" односно не е под контрола на сонувачот.Повеќето луѓе доживуваа афект при сонување...страф...возбуда...Науката за соновите се вика oneirology...Низ историјата соновите се толкувани на различни начини и од различни аспекти...од психолошки аспект...или од духовен(соновите се знаци Господови)... |
|
Точачиња.
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонот според мене е група на слики на кои се присеќаме, работи од кои се плашиме и тага која ne/сме ja prebolele
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оооооооооооо да да сонувам, ноќеска сонував како ништо ама баш ништо не сонував мора да е до времево јеби га, зашо кога станав изворче од мене течеше Богами у последно време, и гаќиве што се само на мене, се жива вода, се си мислам дека ќе испадне некоја минерална вода од овој извор, па да фаатам и јас некоја пара од сето ова јеби га
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
maraa
Група Регистриран: 26.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ejj ako pocnis os takov biznis daj mi mene nekoja rabota be i jas. da zemam nekoja para. jas te reklamiram kako najdobar proizveduvac na mineralna voda:D i ke si delime fifti fifti:D
|
|
maw34ko
|
|
CoLdPlAy`
Група Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонот е збир на невозможни и посакувани нешта...-јоки
ааа кутра јас сонвев дек гитара ми купиле...
|
|
мариниште
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
My dreams are very strange......
maby because they are mine...... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto znaci da sonuvas kako si imal sex so nepoznato lice >???
|
|
|
|
babuska
Група Регистриран: 12.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne si ja poznavas sopstvenata intima, toa znaci.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sto znaci da sonuvas zapalena kuka????
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa opsto pozar e deka ke dobies nekoi vesti, a ako go gasis pozarot znaci sreka i radost....potocno ne znam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |