IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Незаборавна љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Незаборавна љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
Автор
Порака
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Статус: Офлајн
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:03
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

kolku e karta bre brat do kuba i nazad? /me razmiusluva

шобараш таму ???
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:06
Пак ми забегавте од темата Tongue
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:07
Локација:
Cuba
Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 304
ti ne si vo kuba momentalno?
sto baram pa ti vikam hotelce da si zemamm ili plac nekoj:)
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:07
Originally posted by natalija natalija напиша:

Пак ми забегавте од темата Tongue

sory Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:07
natali izvini:)mora malce nadvor za da ima sto da se zbori ako sve kazeme za temava za vas sto ce ostavime:)
Кон врв
elizabeta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2006
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elizabeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:17
kazi za nezaboravnata ljubov Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:20
pa nemam takva po cuden covek sum ne sum ljubomoren ili povreden od nekogo mislam ljubov pa u ste nezaboravena ne bi preporacal nikoj da ja cuva vo sebe pa kamoli da zbori za nejze BOLi toa peeer:)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 10:20
eli zadovolna:)
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Октомври.2006 во 12:58
mojata prva ljubovHeart
Кон врв
silvija Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 20:18
првата љубов е незаборавна Big%20smile

Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 00:02
dali vi se veruva.....
posle mnogu mnogu godini,,,,na ulica ja sretnav mojata prva ljubov......
i pak.. mene mi zaigraa kolenata..... e toa e prva ljubov....
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 01:47
Originally posted by valentina valentina напиша:

Дали имаш незаборавна љубов?

Некој/а што и после долго време поминато сеуште го/ја сакаш...

Не дека во сегашната врска не си среќен/среќна, но ете времето не избришало некоја мината љубов...

Дефинитивно првата љубов која за жал не се оствари Cry
Ја бев шесто а он осмо... Некој ќе каже дека не била љубов ама само ја си знамSmile... Толку многу го сакав ееј... Учевме у исто школо, искачав кај него у маало, игравме фудбал заедно, идев кај него дома и неговите ме обожаваа.... После се пресели во аеродромCry..... Го немав видено долго време и пред 2 години на забар се сретнавме, он беше со мајка му и јас со мајка ми. Мајка му ми даде број ама никогаш не собрав храброст да му се јавам, никогаш не собрав храброст да му прозборам, едноставно занемував.... И лани зимото се поминавме и јас кога сватив кој е се укопав у место, се свртев и го видов како и он се врти и си продолжив....
Малку се исповедав али нема везе Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
leandra Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2006
Поени: 29
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leandra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 23:25
Da,prvata ljubov ne se zaborava osobeno ako taka dobro te zaebal, kako u mojot slucaj,so ke go pamtis cel zivot i da nesakas.Samo so nema da go vikas" mojata prva ljubov" =najgloem idiot na svet.
Nisto be ne mi napraviSmile, samo so se ozeni so bivsata devojka,posle nasata dolga vrska( u koja se gledal i so nea, bez da znam) i sega ceka deteClap golema rabotaLOL
E aj zaboravi goAngry
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Ноември.2006 во 23:40
znaes sto
uf
i jas neznam sto da kazam
da se zaboravi nesto znaci da se izgubi del od zivotot
a toa sigurno ne go sakas
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.