|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шобараш таму ???
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак ми забегавте од темата
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sory
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natali izvini:)mora malce nadvor za da ima sto da se zbori ako sve kazeme za temava za vas sto ce ostavime:)
|
|
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi za nezaboravnata ljubov
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemam takva po cuden covek sum ne sum ljubomoren ili povreden od nekogo mislam ljubov pa u ste nezaboravena ne bi preporacal nikoj da ja cuva vo sebe pa kamoli da zbori za nejze BOLi toa peeer:)
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eli zadovolna:)
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata prva ljubov
|
|
|
|
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првата љубов е незаборавна
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali vi se veruva.....
posle mnogu mnogu godini,,,,na ulica ja sretnav mojata prva ljubov......
i pak.. mene mi zaigraa kolenata..... e toa e prva ljubov....
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно првата љубов која за жал не се оствари Ја бев шесто а он осмо... Некој ќе каже дека не била љубов ама само ја си знам... Толку многу го сакав ееј... Учевме у исто школо, искачав кај него у маало, игравме фудбал заедно, идев кај него дома и неговите ме обожаваа.... После се пресели во аеродром..... Го немав видено долго време и пред 2 години на забар се сретнавме, он беше со мајка му и јас со мајка ми. Мајка му ми даде број ама никогаш не собрав храброст да му се јавам, никогаш не собрав храброст да му прозборам, едноставно занемував.... И лани зимото се поминавме и јас кога сватив кој е се укопав у место, се свртев и го видов како и он се врти и си продолжив.... Малку се исповедав али нема везе |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
leandra
Група Регистриран: 07.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,prvata ljubov ne se zaborava osobeno ako taka dobro te zaebal, kako u mojot slucaj,so ke go pamtis cel zivot i da nesakas.Samo so nema da go vikas" mojata prva ljubov" =najgloem idiot na svet.
Nisto be ne mi napravi, samo so se ozeni so bivsata devojka,posle nasata dolga vrska( u koja se gledal i so nea, bez da znam) i sega ceka dete golema rabota
E aj zaboravi go
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaes sto
uf i jas neznam sto da kazam da se zaboravi nesto znaci da se izgubi del od zivotot a toa sigurno ne go sakas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |