|
Незаборавна љубов |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvata ljubov e nezaboravna drugite se pamtat pomalku
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvata ljubov se pamti no ne znam poradi koja pricina no najverojatno poradi toa sto toa e taa ljubov koja sama od sebe doagja ne ja brkate ne ja barate samata doagja zatoa sto e nekako cista bez zadni nameri nema od sto da se plasime ....sepak mislam deka teorijata deka prvata ljubov sekogash se pamti pagja vo voda....pred nekoj den ja vidov mojata prva ljubov vo bel fustan kako nevesta i mi se sloshi lelelelele si vikam pa kako sum mozel voopsto da bidam zaljuben vo nea ....bljak |
|
......
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... да и то во кучка ...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам воздржете се од коментари од таков тип..
Секоја возраст си носи свои погледи, љубови и емоции.. Тоа што поминало како занес, емоција, љубов хемија не значи дека после е кучка.. ок??? |
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мајтап беше оти ме искара одма???
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не те искарав, те предупредив..
Тоа се мали недостатоци кои вие мажињата малку вешто и често ги искажувате од тој тип на прозивање кај жената.. Затоа да се задржиме на темата ваква таква љубов била.. |
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oki ... немислев ништо лошо против женскиот род ...иако некој навистина се кучки то не се однесваше на сите ...
..инаку да сум имал незаборавни досега..хммм.. 3 ... а знајш шо ми е најако ???секогаш се заљубвам во есен,секоја есен знајш колку е тажно то???
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nezaboravna ljubov..hmmm...dodeka se pojavi nova
Sekoja ljubov ostava traga....ama vremeto go lekuva ranite.
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...некогаш ни времето не помага...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боне есента не е воопшто тажна, таа е кај многумина романтична инспиритативна, затоа и избираш баш тој период..
Кај мене лично есента влијае многу, тогаш многу се вљубувам таква сум цела со елан и романтична..па иде зима па ладничко, па повеќе гушкање за да се згрееш.. Пролет лето користам да уживам во сонце и можеби и сум малку посесивна, му обрнувам повеќе внимание на сонцето.. Се шалам.. Се во свое време како води душа... |
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luznite ne se lecat,znam.. Ne bila vistinskata zatoa....koga ke ja najdes VISTINSKATA...KE zaboravis na bolkata od starata |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... леле шубо го кажа ова...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете боне сега е Есен, искотристи ја.. Заљуби се .. И ако имаш незаборавна љубов полесно преброди ја
|
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... абе то е заебаното се заљубив пак !!!...
ама,знајш шо е најглупо???ова е 3то чупе во кое сум се заљубил и шо си замина бугарија на факултет ...знајш колкав малер сум ...и се врека само на месец два и седи по неколку дена ...
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |