IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Незаборавна љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Незаборавна љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
Автор
Порака
elizabeta Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elizabeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2006 во 10:23
prvata ljubov e nezaboravna Big%20smile drugite se pamtat pomalku Big%20smile
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 07:42

prvata ljubov se pamti no ne znam poradi koja pricina no najverojatno poradi toa sto toa e taa ljubov koja sama od sebe doagja ne ja brkate ne ja barate samata doagja zatoa sto e nekako cista bez zadni nameri nema od sto da se plasime ....sepak mislam deka teorijata deka prvata ljubov sekogash se pamti pagja vo voda....pred nekoj den ja vidov mojata prva ljubov vo bel fustan kako nevesta i mi se sloshi lelelelele si vikam pa kako sum mozel voopsto da bidam zaljuben vo nea ....bljak

......
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 08:42
...LOL LOL да и то во кучка LOL LOL...
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 08:45
Ве молам воздржете се од коментари од таков тип..
Секоја возраст си носи свои погледи, љубови и емоции..
Тоа што поминало како занес, емоција, љубов хемија не значи дека после е кучка..
ок???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 08:50
Originally posted by natalija natalija напиша:

Ве молам воздржете се од коментари од таков тип..
Секоја возраст си носи свои погледи, љубови и емоции..
Тоа што поминало како занес, емоција, љубов хемија не значи дека после е кучка..
ок???

Embarrassed мајтап беше оти ме искара одма???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 08:52
Не те искарав, те предупредив..
Тоа се мали недостатоци кои вие мажињата малку вешто и често ги искажувате од тој тип на прозивање кај жената.. Затоа да се задржиме на темата ваква таква љубов била..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 08:57

Не те искарав, те предупредив..
Тоа се мали недостатоци кои вие мажињата малку вешто и често ги искажувате од тој тип на прозивање кај жената.. Затоа да се задржиме на темата ваква таква љубов била..

oki Embarrassed... немислев ништо лошо против женскиот родLOL Embarrassed ...иако некој навистина се кучки то не се однесваше на сите Tongue...
..инаку да сум имал незаборавни досега..хммм..Tongue 3 ... а знајш шо ми е најако ???секогаш се заљубвам во есен,секоја есен Cry знајш колку е тажно то???
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:04
Nezaboravna ljubov..hmmm...dodeka se pojavi nova
Sekoja ljubov ostava traga....ama vremeto go lekuva ranite.
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:05
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Nezaboravna ljubov..hmmm...dodeka se pojavi nova
Sekoja ljubov ostava traga....ama vremeto go lekuva ranite.

...некогаш ни времето не помагаConfused...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:07
Боне есента не е воопшто тажна, таа е кај многумина романтична инспиритативна, затоа и избираш баш тој период..
Кај мене лично есента влијае многу, тогаш многу се вљубувам таква сум цела со елан и романтична..па иде зима па ладничко, па повеќе гушкање за да се згрееш..Embarrassed
 Пролет лето користам да уживам во сонце и можеби и сум малку посесивна, му обрнувам повеќе внимание на сонцето..
Се шалам..
Се во свое време како води душа...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:08

Luznite ne se lecat,znam..

Ne bila vistinskata zatoa....koga ke ja najdes VISTINSKATA...KE zaboravis na bolkata od starata

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:10

Боне есента не е воопшто тажна, таа е кај многумина романтична инспиритативна, затоа и избираш баш тој период..
Кај мене лично есента влијае многу, тогаш многу се вљубувам таква сум цела со елан и романтична..па иде зима па ладничко, па повеќе гушкање за да се згрееш..Embarrassed
 Пролет лето користам да уживам во сонце и можеби и сум малку посесивна, му обрнувам повеќе внимание на сонцето..
Се шалам..
Се во свое време како води душа...
...Embarrassed леле шубо го кажа ова...Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:14
Ете боне сега е Есен, искотристи ја.. Заљуби се .. И ако имаш незаборавна љубов полесно преброди ја Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2006 во 09:21

Ете боне сега е Есен, искотристи ја.. Заљуби се .. И ако имаш незаборавна љубов полесно преброди ја Embarrassed

...Cry абе то е заебаното се заљубив Cry пак !!!...
ама,знајш шо е најглупо???ова е 3то чупе во кое сум се заљубил и шо си замина бугарија на факултет Cry ...знајш колкав малер сум Cry...и се врека само на месец два и седи по неколку дена Cry...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.