|
Како да се провали шифра на mail-yahoo |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
deni966
Нов член Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Септември.2006 во 20:16 |
mi treba kako da ja otvoram postata
koja sto go zaboraiv passwordot a i prasanjeto
pa ne znam
sega kako i ajde pomosss
|
|
SAIL BABY
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako si zaboravil password..... ima tamu linkce ke vidis...Forgot your passeord... klikni ... i ke te prasuva prasanja...ime prezime , ako si go pamtis bezbednosnoto prasanje sto si go postavuvas ( so odgovor ) pri otvoranjeto na mailot-toa ke ti pomogne... samo dokolku gi pamtis tocno drugite informacii koga si go otvoral mailot... ako ne pamtis nisto...mislam deka nema da go otvoris .... uste nesto...ako go nemas otvoreno ( mislam poveke od 3 meseca ) nema da ti dade da go otvoris i da imas password... vidi probaj pa pak prasaj ako ima nesto nejasno.... pozdrav
|
|
|
|
deni966
Нов член Регистриран: 27.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be toa e fintata deka zaboraiv i koj e odgovorot
i sega sto da praam
ami treba postava
ne znam kako da se snajdam da ja otvoram
zanci kkao sto rece
ne moze nisto das e napravi
daj nekako moraaaa da postoi nekoj nacin
mnogu mi e hitno
|
|
SAIL BABY
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tesko drug nacin...ako se ti e zaboraveno... ili ako pustis nekoj generator na pass-ovi...moze da go cekas 2 meseca da generira non stop- i ne e garancija toa.... zalam ...
|
|
|
|
deni966
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok ako ima nekoj drugo nesto neka kaze
inaku fala
za ova BRMMM
|
|
SAIL BABY
|
|
ApolloCAG
Нов член Регистриран: 08.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na yahoo nemoze da probies nikako...ni so code generator...nikako.
btw ako ti bil biten mejlot nema da go zaboravis pass-ot.
|
|
ximpda
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ti kaza deka nemoze dase probie?
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Yahoo пасот се пробива како 1+1=2,. По тешко се пробива некој понепозна емаил.
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa ako e tolku lesno aj kazi.
|
|
endorfin_sk
Нов член Регистриран: 13.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako znae nekoj enka kaze ?!!!ima poveke zaeinteresirani ima linekojnopcii
|
|
mak01
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2007 Локација: China Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema vrska, e vakvi falbadzii sto se falat deka znaat i bilo kako 1+1 a ne znaat ni samite kako e, ne im veruvajte ako znaele ke kazele |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si zaboravil i nemozes za vlezes
lesno e kje napises forgot my password a tie kje ti go pratat na meil a kako kje vlezes tamu da procitas pojma nemam hahahhaha |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има друг начин... Хакерската книга за пробивање на маиловите... Јас ја имам, али ко ќе мо текне од каде ја симнав, ќе ви кажам Благе везе неам од каде мие симната, а книгата има ненормални добри ствари, незаконски нормално, али ипак закон се
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene denovive mi se zaeba nesto mail adresata i sea ne mozam da si ja otvoram valjda mi ja ima nekoj probieno i go smenil passot
|
|
dudenz
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |