|
Буце или слим???? |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Септември.2006 во 03:54 |
site nekogas vo zivotot sme bile na dieta... ama vi teknalo li nekogas da se otkazete od borbata so kilogramite i da bidete onakvi kakvi sto prirodata ve odredila da bidete......
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskreno, ja vise ne se zamaram.... ja sum si dobra sama na sebe... malce me umira profesorot po fizicko... ali ja samo go turam na ignor i si teram po moe.... najiskreno.... |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum bila na dieta nikogash,fala bogu ne sum imala potreba da vodam borba so kilogramite ama imam rezim na ishrana,koj go sledam sekoj den i mnogu vnimavam sto jadam,sakam zdrava ishrana, mislam deka nacinot na ishrana najmnogu vlijae na zdravjeto
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa nedaj boze da imas potreba za toa...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bila na dieta posto sum so site proporcii znacoi 180 sum visoka i imam59 kg! ali za da ostanam vakva ne jadam blago i piti kaloricni raboti(osven za praznici i godisnini od tetovazi i pirsovi,sto bi se reklo proslavi ) so drustvo!! Tesko e dasi na dieta ne moze nikoj da me ubedi so demant na toa!!
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do sega nikogas ne sum imala problem so visokot na kilogrami(verojatno se geni i brz metabolizam u prasanje) pa zatoa ne sum bila na dieta za slabeenje,no bidejki eden period patev od alergii morav da se pridrzuvam na odreden rezim na ishrana,i znam kolku e tesko koga si primoran da jades samo odredena hrana...A uste ako moras da ja ogranicuvas i kolicinata na hranata......mozam da zamislam kolku e samo tesko.
Smetam deka lugeto sto imaat visok na kilogrami ednostavno treba da se prifatat i da se zadovolni od samite sebe onakvi kavi sto se.Dieta,spored mene,treba da drzat edinstveno ako tezinata im pretstavuva zdrastven problem(kako kaj diabeticari,luge so visok pritisok i sl.)
Inace,Buceslatko za tvojot stav.Kamo sreka poveke devojki da razmisluvaa kako tebe!
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala... inace, iskreno, mnogu vreme treba se dodeka edna buckasta devojka sama na sebe si priznae deka e takva i deka veke treba da se otkaze od taa borba so kilogrami..... a veruvajte, ako imate zor, borbata so kilogramite e najteska.... od iskustvo zboruvam...
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум држела диета и чисто сумљам дека ќе го правам тоа..
Гледајки ја околината е живо мачење, зашто? Едноставно за секој има по нешто, не сакам да чујам поради некој да гладувам или да дозволам комплекс.. Знам дека многу добро се одразува на здравјето во доцните години зашто да ризикувам, каква сум таква сум.. |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum drzela dieti, poveketo uspesni, ama da vi kazam pravo, ic ne me boli sega kakva sum, imam uste kilca za simnuvanje, i sto sega, treba pred ispit da gladuvam? Si pazam, bi sakala da vezbam i planiram da go napravam toa, ama najvazno e, koj me saka, ke me saka onakva kakva sto sum. teloto se sreduva, ama toa u glavata potesko
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e dana.....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas mi e MNooogu bitno kako izgledam pa i 1 kg da sum kacila(iako retko) odma nisto nejadam
|
|
buceslatko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
alal da ti e....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum drzela 1 stroga dieta(atkinsovata) pre dve godini koga prekinav da pusam, togas mnoooguuu se zdebeliv i resiv da ja probam dietava
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi treba dieta...ja sum si slim....ehmmm xs.....
Изменето од LouWeed - 29.Септември.2006 во 15:51 |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |