|
Секс Зезање..се што не можат другите теми |
Внеси реплика | страница <1 6667686970 214> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahaha, ne mi e jasno kako toa nemase sex? pa neli trebase da ima???
aaaa, me razocara, so tebe ke mora podolgo da porabotime na toa ajde pocnuvam sega so masazata, poznuvam od vratot i ramenjata, pa se poleka i poleka....razbiras sega, aj da ne pisuvam javno tuka |
|
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trebase da ima ama snema :((( ....a mn sakam sex posle i uz masaza...i posleee.... aj na LP pisi mi ako ne tuka javno |
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaa a samo vratot li i ramenjata...ami uvceto...ovo ono ??
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da de, pocnuvame poleka od gore, pa zdravje ima cela nok pred nas ....
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj i da e...utre u 6h ke stasas do kaj nad polovina
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah
da ti priznaam nesto, jas po priroda brzo gi zavrsuvam rabotite, ama ne mi se brza so tebe ,oti ne mi pravi keif ako brzo sfrseme, sfakas? hehehe |
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haha da de...i jas isto...ama gledaj da ne e 6h sabajle :))) to sakav da kazam....i sea do kaj si ?
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega sum mnogu blisku imame uste pola saat za da zavrseme
ti gledaj na saatot :)) hehehe lele umrev od smeenje |
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaa ako se smees nisto....bidi malku seriozna...me ispluka od so se smees...aaa pa...non stop se brisam samo...a kaj si blisku...mislam do kade?
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
telefonot mi zvoni, moram da prekinam srci aj utre ke prodolzeme , izvini vaka, zal mi e, moram da te napustam eve ti edna gushka za dobra nok p.s. dobro znam sega ke reces ne trebase ova so gushkanejvo oti si sramezliv |
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccccc c oti telefonot i zvonel me otkaci...pa neli e sramota ...c ccc cc ami ako i ja pustat na TV omilenata serija ( pa i ako e spanska ) c cccc cc ke me zaboravi togas skroz...a i poveke zeni..c c cc
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be srci od tolku zeni na forumot, ne se sekiraj za masazata....ima vreme , pa majka mu stara ne sme stari
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro be.... nema li tolku sex-zezanje so nikoj ...se ozbilni breee... LP samo pluskaat.... se se vrzue se onadue....c cc cc pa da nema forum poarno....ajde site na MSN messenger....barem ne mora da strakame po temi tamu....
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6667686970 214> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |