IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 214>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:55
hahaha, ne mi e jasno kako toa nemase sex? pa neli trebase da ima???
aaaa, me razocara, so tebe ke mora podolgo da porabotime na toa LOL
ajde pocnuvam sega so masazata, poznuvam od vratot i ramenjata, pa se poleka i poleka....razbiras sega, aj da ne pisuvam javno tuka Embarrassed
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:58

trebase da ima ama snema :((( ....a mn sakam sex posle i uz masaza...i posleee.... aj na LP pisi mi ako ne tuka javnoLOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:59
Tongueaaaaaaa a samo vratot li i ramenjata...ami uvceto...ovo ono ??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:03
pa da de, pocnuvame poleka od gore, pa zdravje ima cela nok pred nas ....LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:05
kaj i da e...utre u 6h ke stasas do kaj nad polovina LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:07
LOL   LOL   LOL  hahahah
da ti priznaam nesto, jas po priroda brzo gi zavrsuvam rabotite, ama ne mi se brza so tebe ,oti ne mi pravi keif ako brzo sfrseme, sfakas? LOL hehehe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:08
haha da de...i jas isto...ama gledaj da ne e 6h sabajle :))) to sakav da kazam....i sea do kaj si ? Embarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:10
e sega sum mnogu blisku LOL  imame uste pola saat za da zavrseme LOL
ti gledaj na saatot :)) hehehe lele umrev od smeenje LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:12
aaaaaaa ako se smees nisto....bidi malku seriozna...me ispluka od so se smees...aaa pa...non stop se brisam samo...a kaj si blisku...mislam do kade?Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:16
Originally posted by brmm brmm напиша:

aaaaaaa ako se smees nisto....bidi malku seriozna...me ispluka od so se smees...aaa pa...non stop se brisam samo...a kaj si blisku...mislam do kade?Wink

telefonot mi zvoni, moram da prekinam
srci aj utre ke prodolzeme , izvini vaka, zal mi e, moram da te napustam
eve ti edna gushka za dobra nok Hug

p.s. dobro znam sega ke reces ne trebase ova so gushkanejvo oti si sramezliv Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:19
ccccc c  oti telefonot i zvonel me otkaci...pa neli e sramota ...c ccc cc  ami ako i ja pustat na TV omilenata serija ( pa i ako e spanska ) c cccc cc  ke me zaboravi togas skroz...a i poveke LOL  zeni..c c cc
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:22
aman be srci od tolku zeni na forumot, ne se sekiraj za masazata....ima vreme , pa majka mu stara ne sme stari LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 22:25
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

aman be srci od tolku zeni na forumot, ne se sekiraj za masazata....ima vreme , pa majka mu stara ne sme stari LOL
ne deka sme stari...abe zdrven sum celiot..neli svakas...tuuu ti zvonel telefonot...pa so mi e gajle...i ti zvoni mu    hi hi hi hi aaaaaaa ama se iznasmeav...i ti zvoni mu hahahahah
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2006 во 19:30
e dobro be.... nema li tolku sex-zezanje so nikoj ...se ozbilni breee... LP samo pluskaat.... se se vrzue se onadue....c cc cc pa da nema forum poarno....ajde site na MSN messenger....barem ne mora da strakame po temi tamu.... Confused
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6667686970 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,295 секунди.