IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс Зезање..се што не можат другите теми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс Зезање..се што не можат другите теми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 214>
Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 21:52
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

ke probame, samo ne vecer
ti kazav , vo slednata epizoda Wink
Aj cao sega i fala za drustvoto, bas si zlato Big%20smile
Nema lutis neli? LOL
Ima ljutis...ke ti naplatam za ljutisot...sea oj si, nema problem za drustvoto...a zlato ne sum--to e metal...ja covek sum...ama aj ne se lutam...:)))) cao's
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:25
girl...a vecerva? Big%20smile u kontekst so minatite postovi de
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:27
pa ....kazi sto ti se pravi vecerva???
jas sega malku da se prisetam na razgovorot, ajde potseti me malce Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:29
aaaaaaaaa ...pak li... abe znaes..tostovi ovo ono..pa ti toa ne mozes ako si gladna..pa ja ke te nosam na jadenje + vino..jas konjak+k.kola...pa da se najades napies i to...posle ne znam so bi bilo...mislam znam amaa.... so znam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:30
aham, znaci do tuka sme ....
epa najaden li si vecerva???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:31
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

aham, znaci do tuka sme ....
epa najaden li si vecerva???
ama jas mozam i gladen...ama jadev kaj 17h....pa taman moze, ama ti si komplicirana...de jadena da si piena pfff zeni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:33
more scri , pa stom si jadel, eve i jas sum najadena, samo uste da se napieme po nesto pa....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:35

toa scri ne znam so ti e...ama ....abe kako tuka u javnost...ke pieme ke jademe ke onadueme...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:46
da arno vikas.
lele izvini sto se zadrzav malku
epa kazi sega sto ti se pravi?
da ne ti treba masaza ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:47
site se jaki na zborovi...posle nikade gi nema... i mene pak temava prazna....

PRODAVAM RAZRABOTENA TEMA....evtino ja daamLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:49
ne morase...ama ko se ponudi veke...MOZE...more MORA..prvo ke vecerame aj... pa masaza ( ti mene da zapazime to ) i posle ke si zaspijaamm.. a ti ke me cuvas da ne me ukrade nekoj LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:50
heheheheh LOL 
ma imaj obzir deka forumdziite se sramezlivi
zatoa ako ti treba otvoren muabet , tuka sum jas za pisuvabnje
i ne mi kaza vcera so pravese ti srci?
kako pomina bez mene? LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:51
Originally posted by brmm brmm напиша:

ne morase...ama ko se ponudi veke...MOZE...more MORA..prvo ke vecerame aj... pa masaza ( ti mene da zapazime to ) i posle ke si zaspijaamm.. a ti ke me cuvas da ne me ukrade nekoj LOL

vazi, stom togas moze d azapocneme so masazata...
ama ke treba da ja ostave rabotata za da se relaxiras maximalno LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2006 во 21:53
doeka te nemase te nemase saea po 2 pisuvas naedas :))
prvo na prvoto:  bez tebe...ne bese loso-samo sum iskren...ama i ne bese naj naj neli...dodusa ne ostanav gladen :))) ama nemase sexConfused ne deka so tebe ke go imase ama ...

sea na vtoroto: masaza moze...pocnuj...se opustam skroz...i poveke:)))...rabotata sama ke si se raboti..LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 214>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.