![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 2229> |
Автор | ||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BUKRA - KENTOT E DOBRA CIGARA, NAJDOBRA...MEGUTOA IMA I EDNA DRUGA KOJA MISLAM DEKA SE OK: "555". aKO IMAS SANSA DA GI NAJDES KUPUVAJ I KAZI MI.....SE PRAVAT ZA ANGLISKI PAZAR, A OZNAKATA 555 SE ODNESUVA NA NEKOJ ANGLISKI VOD, KOJ BIL ZABORAVEN VO INDIJA OD ANGLICANITE(BIVSA ANGLISKA KOLONIJA) i posle 25 god. se najdeni lugeto....vo nivna cest e izdadena cigara so nivniot formaciski broj. Na kutijata od cigarite ima zabeleska deka se proizveduvaat so odobrenie od Angliskata kralica.....
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Srebreni sandalki bas za na svadba |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ZA PRIJATELKATA LILY ONLY FOR YOU: ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
|
..HMM..BARAM EDNA SLIKA...AKO JA NAJDAM..JA IMATE...ZENSKA RADOST SE VIKA...
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
TRUCKER RESPECT!..KAKO PODVIZNA ENCIKLOPODIJA SI!
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
TRUCKER, NA ISTA SVADBA ODIME, ZAR NE???
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
KAJ MENE ZADOVOLSTVOTO I RABOTATA SE SO ISTO IME, A SREKJATA IM E PREZIME
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Lily ti prativ na 650!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Lili - od 11 casot a restorantot na LP....ok? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
OK..DOGOVORENO
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
Лили
А љубовта ти е средно име :))))) |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |