|
Принтери |
Внеси реплика |
Автор | |
loser
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Септември.2006 во 01:04 |
Zdravo, Bi sakal nekoj da mi pomogne so instalacija na mojot printer (Apollo 2100) zatoa sto veke izgubiv nervi i neznam sto da pravam. Driver-ot za printerot e instaliran i funkcionira, printerot e uklucen i funkcionira ama koga ke stisnam Print nisto ne se slucuva. Probav da go smenam port-ot na printerot i gi probav site portovi (COM 1, COM 2.... LPT 1, LPT 2......) i pak nisto. Moze li nekoj da pomogne? Operativniot sistem e XP. Pozdrav |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa problemot moze da e razlicen. Neznam sto da ti recam. No najverojatno e do printerot.
Ne sum imal iskustvo so tie printeri za da ti pomognam. A dali printerot e laserski ili ink-jet. Ako e ink-jet 90% ima problem so glavata. Ako e laserski neznam sto mu e problemot. |
|
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loser, ако принтерот е во ред, и драјверите .. Најпрво имаш во Properties на принтер опција да испечати Тест страна .. Ако ја печати таа, значи се е во ред, и треба да го наместиш како Default принтер за да ја користиш директно опцијата принт.. А ако не штампа тест страна, види дали е се во ред со принтерот.. Поздрав
|
|
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
|
ema.ska
Нов член Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislite za onie pecataci so skener i kopir, tri vo edno. KOrisni se ili dzabe frleni pari????
|
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па... зависи колку ќе го платиш,ако земеш квалитетен на пример HP,EPSON....ке бидеш задоволна...
Во секој случај не се фрлени пари!!! |
|
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
______________________ Pozdrav Fatal1ty_ |
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be, kakov HP!
"lesno" e da go kupis, ama ,posle ke ti otidat mnogu povekje pari , za kratko vreme, za kertridji i sl. podobro e da si zeme epson, za nego se poevtini , i toa mnogu, repromaterijalite. |
|
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas doma koristam HP Photosmart C-3180 All in One i sum zadovolen od proizvodot samo sto toner kupuvam mnogu cesto. Crn toner e nekade 14$ a vo boja 19$ a ne se printaat mnogu stranici. Moze da se podesi na economic print i tuka malku se podobruva situacijata.Ako planot ti e da go imas prvenstveno za printanje togas podobro samo printer bidejki navistina za toner ke trosis mnogu pari.
Inaku skenerot i kopirot rabotat fenomenalno Pozdrav Изменето од polikarp - 25.Август.2008 во 06:06 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
ema.ska
Нов член Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala vi mnogu,
|
|
olikomerc
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу боја трошат, пошо се инк-џет, ќе си купуваш често боички, и епсон трошат помалку за нијанса од ха-пе. Ако не ти треба толку многу вградениот скенер и печатење во боја, подобро земи си ласерски, има сега Canon, HP за по 4-5000.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |