![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 434435436437438 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SE SMIRI TENZIJATA.......VAKA SEGA VE POKANUVAM DA OTIDEME DO MOSKVA......
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sto ke pravime vo Moskva trucker...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tebe samo ti se seta po ovoj bel svet |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
KARDIOLOG - JAS NE MOZAM VO SABOTA...NA SVADBA SUM OD 11 CASA....
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ucat decata za anestezija.... - biber... vika Djokica... - kako toa biber???? go prasuva ucitelkata... - tatko mi mu veli na majkami... ZENO DA TI GO ZABIBERAM... IMA VO KOMA DA PADNES..... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "SE NADEVAM DEKA NE SUM JAS"-"DOBRO SE NADEVAS"...I STO...
IZVADI SI GO OD GLAVATA DEKA NESTO MI PRECI...OK????
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Букра
порано не го носев светлуцавото и пред да одам на семинар жена ми ме натера да го ставам. И од тогаш имам повеќе успеџ. Добро де не секогаш. |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Трцукер
секоја сабота се вадиш со нешто ДА НЕ ИМАШ ЗАБРАНА ПОСЛЕ ОВАА САБОТА :)))))))))))))))))) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Уф... тешко ми падна многу, тие што ме познаваат знаат каква сум и со душа и емоција и срце... ги знаат ставовите мои..
немам зборови навистина.. ![]() ![]() ![]() ![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() Реалноста ја познавам многу добро ама вакви работи ме растажуваат многу.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
AJ SEGA....STO LI KE RECAT ONIE PRISUTNI STO SAMO NE CITAAT????
|
|
![]() |
|
Ok e Marijana...
Imame razlicni stavcinja..ama ok e se razbirame
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DOK - HAHAHA....POMINAV BEZ POSLEDICI....ALI USTE OVAA SVADBA DA JA ISTURKAME.....PA KE BIDE POVESELO.
|
|
![]() |
|
Mi se shetka nekade ej
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 434435436437438 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |