![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 429430431432433 2229> |
Автор | ||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Вал
нема ништо лошо во тоа да им се обрне внимание на женските од формумот!! |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
TAKA TREBA NATE!!!!!..AKO GO POCITVUAS KE TE POCITUVAAT....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
R-C-F
THANX...
IZBRISAV
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Kardio...ama ima razlika megju vnimanie i vnimanie...sfakjas...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Nate
se nadevav deka ke go kazes toa BRAVO ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
DA DR-E!!!! DA IM SE OBRNE VNIMANIE....!!!! SAMO VNIMANIE!!!
|
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
DOktore...zaeba nesto pak??
|
||
![]() |
||
|
dOKTORE,,toa se pravi suptilno...spontano...ne napadno...sorry,ama moram da go napsiam ova
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
НАТЕ
напишаното ти е ОК, само многу мешање на тези. Би сакал да можев да ти елаборирам, само вака на сајт е глупо. За многу работи може да се полемизира |
||
![]() |
||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
|
Mary - sto se slucuva so ljubovta sto doktorot ja bara?
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ДОК ТИ ТОА КАКО ПРОФЕСИОНАЛНА МАНА, СИТЕ ЖЕНСКИ ДА ГИ ПОМИНЕШ И ДА ИМ КАЖЕШ КОЛКУ СЕ ЗДРАВИ А
![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Bukra eve uste eden recept... Recept vojnicki grav: - se zema eden kazan voda... - 100 kg grav (Zvanski)... - se vari... - prvata voda se istura... - se vari... ama da ne se stava sol... tesko se vari od solta.... (ili pak soleni suvi rebra isto taka ne se stavaat)... - se stava piperka suva... - se vari... - se sluzi bez potprska... so maslo i nane.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Tesko e da odrzis nesto...ama za zafrknuvanje...malku trebaaaaa
|
||
|
||
![]() |
||
|
ВАЛ
ти секогаш ме чекаш кога сум со скршено срце, за да ми го зададеш последниот удар!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 429430431432433 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |