![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 2229> |
Автор | ||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobar ti e predlogot W. samo sto i natali ke treba da go napravi istoto
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
PREDLOGOT E USVOEN OD MENE..GLASAM ZA!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
AMA ZA KAFE ZADOCNI..TIE VEKE PIEJA!
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Проработе сеирџиското во тебе а? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
|
Ima li nekoj protiv...ili vozdrzan ?
|
||
![]() |
||
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
|
...ABE NE TREBA ..NATE SI JA ZNAEME POVEKETO...AKO NEVERUVATE EVE JA GARANTIRAM ZA NEZE....PREKRASNA LI4NOST....6TOM MOITE DECA JA IZBENDISAA...ZNA4I POMINALA I SITO I RE6ETO...MEME E NAJMERODAVNA ZA TOA
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Пријателе мој ценес има докторот еден епитет кој не можам да го поминам.. мојот принцип е.. барај среќа не растурај нечија срека или брак.. Се разбираме мило??? |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Natali kako ti se dopagja predlogot ? |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Ja mislev veke se dogovorivte
![]() |
||
![]() |
||
|
HEHHEH KAJ SEGA..POSLE 10MIN REAGIRAS..NE SE VAZI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Мојата проценка е на место.. жалам и јас.. Се имаш што ми треба за прво видено..но бејби имаш и нешто со кое ми извади очи дур пиевме кафе, едно светлуцаво на десна рака ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
Un-break my heart
Say you'll love me again Undo this hurt you caused When you walked out the door And walked out of my life Un-cry these tears I cried so many nights Un-break my heart My heart |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Zdravo Bukra ...glasam za doktorov i za Natali
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 426427428429430 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |