![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 412413414415416 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marijana, ima vo Makedonija mnogu poveke od sela da se
vidat...spomenici, arte fakti za kakvi drugi mozat samo da sonuvaat...
manastiri, ubavi planini itn...drugite od nekakvo beznacajno kamce
pravat turisticka atrakcija...
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sega Ve ostavam..ali ke Ve mislam... Se citkame after 10/30 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
|
![]() |
|
Val harfata do mene e
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Камионџија како си тргнал земи и елаборат напиши за природните убавини на Македонија и неговата неискористеност
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marijana, jas imam 40 g. napolniv vo avgust
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ИРЕНЧЕ ПОГРЕШКА МЕ ИМАШ СВАТЕНО МСЛЕВ ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ДЕНЕС, ПА НЕЛИ ТИ СИ МИ КОЛЕГА ОД ФИЛМСКАТА ЕКИПА
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Taka e Irena, se soglasuvam...imav moznost cela Mk da ja pominam, interesna e, a ima i mnogi interesni raboti....ali za zal tie sto odlucuvaat za tie raboti ne mrdnale od svoite fotelji da vidat kako se raboti po svetot pa posle da razgovaraat....
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ИРЕНЧЕ КОЛКУ ЗА ИНФОРМАЦИЈА БУКРА НЕ ШИЕ СИТЕ ПО ВОЗРАСТ
![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Mary - vozev pred 7-9 god. eden Menager od BBC.... vo K.palanka vide magare i zastanav da go java, se slikase....ista atrakcija imase i godinava nekade okolu Ohrid, nekoi holangani javale magarinja po planina.....VO Nl toa go imaat samo na TV i vo Zoo.....ednostavni primeri...
|
|
![]() |
|
Marijana, sekoja cest za selskiot turizam i za molzenjeto kravi ,
potrebno e i toa...no identitetot nas podobro ke go pokazeme so site
spomenici koi gi imame...
![]() |
|
![]() |
|
TRUCKER NEMORA VO SVETOT..EVE HRVATSKA(NE ZBORIME ZA MORETO)..POBLISKU E!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 412413414415416 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |