|
Пештери |
Внеси реплика |
Автор | |
Beautiful Lady
Нов член Регистриран: 02.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Март.2010 во 17:55 |
Dali ke mozi nekoj da mi pomogni za ovaa tema posto ne mozam da najdam mn materijal a stvarno mi treba?
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти од мене една дефиниција:
Пештера е дупка во некоја планина, рид или карпа во која има сталагмити и сталактити, а исто така и живеат лилјаци |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evan ,...zaebantot...zaboravi deka ima i ,...podvodni peshteri!....mislam ,...vlezot im e pod voda.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не има некој доброволец за арпаџик имунизација, ви пречат непрочистени вакцини а имате закиселен лајфстаил, тогај тркнете по олдскул вакцина по локалните пештери, а може ќе ви се посреќи да фатите лиљак во мрежа и сред Ново Лисиче само оптегете ја меѓу дрва, квешчн ако се пренесува од лилјаци на лујџе сигурно полесно од лињак на лињак но чудно некако нема абер дали тоа е случај ... а ако е така мислам после короната вакво селфи е поголем ризик и од бејсџампинг [1] што да кажат па кинезите кои по менија ги имаат [2][2] http://www.build.mk/forum/forum_posts.asp?TID=344&PID=200758#200758 Изменето од Zelenikovo - 03.Февруари.2020 во 01:16 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si videl ljiljak vo Novo Lisice ?
Ovoj na slikava da ne si ti ???
|
|
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги ловевме таму ко деца, у меѓу простор на маало и средсело, а тој лиљако над мене не сум јас :) |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |