![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 2229> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Искористи шанса да ме снема, па се фрли во раце на девојчето, па полни када а???? Случајно видов па се вратив, е докторе вака не ја бива работата.. ![]() ![]() ![]() ![]() јас цел ден кукам дека сум болна и имам температура ти не мрдна со мал прст.. како да ти верувам сега?? како да не плачам што ми искрши срце? Ми го Раздроби на парчиња и фрли?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Ti kako si, imavte li kafe-sredba, vo petokot????..so Nate i La File?
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
а може јас да се снајдам со празен стан?????
со пчоглед на скопје!? |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
La Fille, ostaj nekoja spakuvana torba, pa neli odime za Brisel?!
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
Нате
а твоите гушки за батс?? ААААА |
|
![]() |
|
Лилија
се видовме пиевме кафе, Нате во поголемиот дел од средбата ме игнорираше и зборуваше за срцките од сајт (нормално за другите машки) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ako se vratish nazad nekolku strani ke vidish deka ne mu se ni obrativ, pa kamo li gushnav.. No taka ti cini.. Ajde ne se zamaram veke.. Imajte fantasticen den se citame.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Нате
ај кажи дека си тука!!!!!!! |
|
![]() |
|
чекај сега не си оди!!!!
|
|
![]() |
|
имам 30 страни пропуштено
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate, pa gledaj kako te moli covekot:)))
D-re, moram da pomagam:)))
|
|
![]() |
|
па јас ја прашав, и сега на нос ми го вади.
ја прашав ама ич не бев заинтересиран за нив, само за неа, ете и јавно на сајт и кажав |
|
![]() |
|
hahaha..opasni ste, nema sto...sajtov stanuva "opasna zona"......MNOGU LJUBOV.....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 398399400401402 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |