![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aman trucker...krv od nos..ajde legnuvaj brzo
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
trucker легнувај и дигај обратна рака од таа ноздрва што ти тече крв..
Аман што ви стана на сите ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nesto...ne e ok so moite drugarcinja
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
ke preziveam ili ke odam na daleku?
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
val srcus davas soveti? mene me boli grbot od visenje na kompjuter....kazi lek?
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Што ви е стварно мажиња денес????
Еве сега крв тече од нос.. да не е притисокот ![]() Докторот доага на кратко ке ме нападне и си заминува .. ааааааааааааа ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ТРУЦКЕР ЌЕ ОДИШ НА ДАЛЕКУ ВО фРАНЦИЈА
|
|
![]() |
|
Trucker....ke zivees ne e opasno..
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
blue - vozenje tocak so mene..45 min dnevno na kej....:)))
|
|
![]() |
|
Од една ноздрва ти тече? Имаш ли притисок во уши, главоболка нешто.. збориииииииииииииииииииииии |
|
![]() |
|
![]() |
|
Blue,grb mi se raspagja...ama siimam masazerce,... Samo mi go snema na blic |
|
|
|
![]() |
|
а тука си?? Зашто ме игнорираш или си најде нова љубов?? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
НАТЕ
ОВА НЕ БЕШЕ НАПАД, САМО ИЗРАЗ НА ЧУВСТВА И СО ДРАГО СРЦЕ БИ ОСТАНАЛ СО ТЕБЕ ДА НЕ МЕ ЗАГЛАВИЈА СО ОВОЈ ПРЕВОД, ДЕНЕС Е КРАЕН РОК!! ОД УТРЕ СУМ ЦЕЛОСНО ТВОЈ. ПРАВО ШТО САКАШ САМО НЕ МИ ГО КРШИ СРЦЕТО |
|
![]() |
|
Blue,ne davam soveti...sakam da im pomagam..na moive..ne sme od vcera
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 391392393394395 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |