IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 365366367368369 2229>
Автор
Порака
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:43
KOJ STE ONLINE?????
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:44
Bukra - znae deka sekoja sabota izleguvam i mi vika odnesi me na kozmeticar i posle ke dojdam na kej....nikako ne mozev da ja zeznam, i ostaviv i kola i pari i se ali koga nesto ne odi-neodi..toa e toa. i Dojde.
Se pozdravi so doktorot i se zapozna so La fille, val i Natali...dobro e sto ne spomna nisto taka da preziveav..hahahaLOL
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:45
Хелоу Маријанче ...
како не представи??? Никако Г-гата сама дојде и љубезно се зашпозна..
А признавам убаво женче има камионџијава..
Он од што се напињаше да чуе на наша маса што се збори заборави и да не запознае LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:46
Mary - se zapoznaa kulturno, a prvo se pozdravi so Dok i ne znam kako se pretstavija, najverojatno samo so ime....ako prasase od kade se znaeme i uste preku internet...gotov sum.ke ostanev bez vazen del od teloto moe....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:47
Здраво букра..Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:47
Clap...BRAVO...STOM STE BILE NA KAFE..

HHEHE NATE I TI BESE...LOL..NEMASE TEPACKI ZA DR-OT NELI:)))
SI RASCISTIVTELOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:47
ЕЕЕ де де, не е толку лоша..LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:47
Natali - taka e.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:48
Mary - se gusnaa!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:48
Хм.. немаше тепачки Мару никакви... само многу ми студеше па ми ја залепи јакната Confused
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:49
LOL DOBRO STE SPASILE GLAVA:)) TRUCKER A TI "POZELENE"LOLLOL..STOM SI SE ZBUNIL I ZABORAVIL....SEGA KE VIDIME AKO SE POFALIS DEKA SI BIL IZLEZEN I OVAA SABOTA...ZNACI OK ELOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:49
Bukra - imav sreka, preziveav. ako pocnese da prasuva sto ke i odgovorev? koleski na dok..a ima samo uste 20 dena na rabota!?

ke dobiev embargo za izleguvanje...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:51
Mary - stom dosega e tivko..znaci ok e...nemam modrici, imam dzeparac, se grizese za mene sinoka koga se soblekuvav....dobro e.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2006 во 11:51
Originally posted by natalija natalija напиша:

Хм.. немаше тепачки Мару никакви... само многу ми студеше па ми ја залепи јакната Confused

NATE I LA FILLE SE GUSNAAA? TAKA..? A DR-OT TI JA ZALEPI JAKNATA...
ME ZBUNIVTE BRE LOLLOL

KOJ NE E LOSA?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 365366367368369 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.