|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 365366367368369 2229> |
Автор | |
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ STE ONLINE?????
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bukra - znae deka sekoja sabota izleguvam i mi vika odnesi me na kozmeticar i posle ke dojdam na kej....nikako ne mozev da ja zeznam, i ostaviv i kola i pari i se ali koga nesto ne odi-neodi..toa e toa. i Dojde.
Se pozdravi so doktorot i se zapozna so La fille, val i Natali...dobro e sto ne spomna nisto taka da preziveav..hahaha
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хелоу Маријанче ...
како не представи??? Никако Г-гата сама дојде и љубезно се зашпозна.. А признавам убаво женче има камионџијава.. Он од што се напињаше да чуе на наша маса што се збори заборави и да не запознае |
|
|
|
trucker
Сениор Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mary - se zapoznaa kulturno, a prvo se pozdravi so Dok i ne znam kako se pretstavija, najverojatno samo so ime....ako prasase od kade se znaeme i uste preku internet...gotov sum.ke ostanev bez vazen del od teloto moe....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво букра..
|
|
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...BRAVO...STOM STE BILE NA KAFE..
HHEHE NATE I TI BESE.....NEMASE TEPACKI ZA DR-OT NELI:)))
SI RASCISTIVTE
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕ де де, не е толку лоша..
|
|
|
|
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natali - taka e.
|
|
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mary - se gusnaa!!!!!!!!!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм.. немаше тепачки Мару никакви... само многу ми студеше па ми ја залепи јакната
|
|
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO STE SPASILE GLAVA:)) TRUCKER A TI "POZELENE"..STOM SI SE ZBUNIL I ZABORAVIL....SEGA KE VIDIME AKO SE POFALIS DEKA SI BIL IZLEZEN I OVAA SABOTA...ZNACI OK E
|
|
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bukra - imav sreka, preziveav. ako pocnese da prasuva sto ke i odgovorev? koleski na dok..a ima samo uste 20 dena na rabota!?
ke dobiev embargo za izleguvanje...
|
|
trucker
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mary - stom dosega e tivko..znaci ok e...nemam modrici, imam dzeparac, se grizese za mene sinoka koga se soblekuvav....dobro e.
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NATE I LA FILLE SE GUSNAAA? TAKA..? A DR-OT TI JA ZALEPI JAKNATA...
ME ZBUNIVTE BRE
KOJ NE E LOSA?
|
|
Внеси реплика | страница <1 365366367368369 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |