![]() |
|
Колку физичкиот изглед е битен за.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 20> |
Автор | |
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па едно 0,3% |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ako sme iskreni mislam site ke priznaeme deka izgledot e biten za toa prvicno privlekuvanje.E sega site imame razlicni kriteriumi za toa pa ona sto za mene e privlecno za drug moze ne e.Sepak ubavinata sama po sebe moze samo da napravi nekoj da mi e privlecen,a za da se zblizam so nekoj e za toa treba malku poveke od dobar nadvoreshen izgled
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
abe pa ako ne ti se svigja vednas koa ke go vidis ne bi se upustal u vrska ,osven ako ne miziz celo vreme?
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Spored mene mora da postoi fizicka privlecnost, megutoa sepak najbitna mi dusevanata i normalno smislata za humor!!!!
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Dijana ....da ti kazam eden vic :
Mnogu sum grd
![]() |
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
zanci nikoj ne go privlekuvas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Da sexy...nikogo ne privlekuvam...mora da postojat i takvi luge neli
![]() |
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Biten..ama NE E PRESUDEN |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Апсолутно
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Delfinco...neli e takaaaaaa
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
убавинате е надвор ама и онаа внатре знае да запали.....
![]() |
|
![]() |
|
ufffffff i toa kako!!
![]() ![]() Ama za da go vidis i osetis vnatresno prvo ke go vidis nadvoresnoto!! Znaci nesomneno ovie raboti idat zaedno!
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
toa sto znaci cveke bez miris , toa sto zenata e bez mazot e ednakvo na cistotata na dusata vo sporedba so nadvoresnata ubavina-----nekoj nekogash rekol , a izgleda imal iskustvo a i bil pameten...ili ?
|
|
......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |