![]() |
|
Последна книга што ја купив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Автор | |||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ja koga kupuvam nikogas ne znam da kupam samo edna kniga
![]() Pred skoro mesec si kupiv nekolku knigi ,odnosno gi dokupiv site koi gi nemav od Gijom Miso
|
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Последна мислам ми беше Норвешката шума. Еве втора недела како не сум си купила книга. На диета треба да се ставам со книгите. ![]() |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Има нешто ново преведено од него? |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Ги имам прочитано сите, мислев на новиве.. 7 ans apres(2012) Demain(2014) фала ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Ангелски повик - Г.Мисо
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
||
Урбани херои - Драган Таневски
|
|||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||
![]() |
|||
||
1Q84 - Haruki Murakami
|
|||
|
|||
![]() |
|||
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
||
psihologija na dete
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Fridrih Nice - Taka je govorio Zaratustra
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
||
Прекрасна книга, читај ја полека - поглавје по поглавје со медитирање меѓу секој прочитан дел. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Одамна сакав да купам негова книга и вчера кога ја видов ![]() Инаку да, следна е на репертоар. |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
||
Ние децата од железничката станица „ЗОО“ - Кај Херман и Хорст Рик
Шиндлеровата листа - Томас Кенили Дете 44 - Том Роб Смит Е баш ме заболе - Марк Менсон
|
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |