|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | |||
savage
Нов член Регистриран: 24.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ne da se lutam nema sasnsi ako se lutev nemase da sum na forumot tuku bas naprotiv staviv i moi sliki ama gospodinot moderator boogie gi premesti. a toj volkot sto e gord so nego od 97 god sto ne go komentirate ili e najdobriot volk |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Може треба со нешто друго да се занимава а
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa ako se uci i crtanje togas treba nekoj da go nauci
More ako moze sakam i jas ama koj moze da me nauci pa ja i da ve zgresam ke prifatam poraz i ke se izvinam i poftorno ke se obidam da popravam nesto
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е па тогаш нека си најди друга занимација во животот...пример..хммм...молер
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe bone tebe lesno ti e nego a ti so studioto do kaj bidan rabotata ??
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
брат јас нецртам тетоважи ама цртам и знам шо е добро шо е катастрофа...она нешо е катастрофа јас не го бранам boogie него ни знам,ама она шо го видов неможи да се споредва со волкот
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе што се објаснуваш нели гледаш дека он си е убеден во своето ЈАС и сега сите ке не маже и ке ни објаснува до стоедно и назад
|
|||
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...абе sexy еве барам да одам кај некој да ме поднаучи има некој заинтересиран за чираче ???
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ke da e inat deckoto
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe Bone koj saka neka ne zeme ebve i jas bi dosla da me naucat
|
|||
mystery
Нов член Регистриран: 23.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da bideme realni od celava situacija za da e zaebana tetovazata e zaebana a za razlika vo volkot i tigarot mislam deka nema sumlja koi se podobri.
kaza deckoto deka e zgresena i kaza koi se pricinite za toa (ne se srami )respect za nego
a deckoto igire sto ja ima tetovazata ke ti kazam da znaes deka laze poveke i od cela Sutka
pozdrav
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не не интересира кој лаже а кој не ја и ти си правевме муабет без врска и ја само ти покажав без некоја намера спрема Ѓоко мислам дека и претходно коментиравме но видиш како он несака да си признае туку сега на сето тоа што згрешил на мене ми наоѓа грешки а знае дека неможе никако да ја стигне мојата 16год работа бидејки се што се учи се учи уз работа но се надевам дека ке го свати тоа за неколку години и ке види дека од критики се учи а не навредува
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И повторно Македонија
|
|||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nemoj da ne te karaat sto sam si se falis?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |