IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:21
Преместени се во друга категорија значи ако ставаш слики ставај овде
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3915&PID=313880#313880
Иначе ке морам да преместувамLOLLOL

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:22
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

LOLLOLLOLLOLLOLlele leleeee  kakva zestoka karanica mmmmmmLOLLOLWink

Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од макаLOLLOLLOL
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:23
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Оваа

извинете шо ви се мешам во муабетот ама кој ја црташе ова тетоважа???LOL ако воопшто некој ја смета за тетоважа LOL LOL...и со би требало да биде???

...а за тој шо ја црташе ова тетоважа ке му купам блокче за скицирање за да се поднаучи да црта LOL LOL LOL...а се гледа дека има талент жално е таков талент да пропадни  Clap Clap Clap браво браво уште еднаш за новиот пикасо LOL LOL LOL
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:27

[QUOTE=SeXY]LOLLOLLOLLOLLOLlele leleeee  kakva zestoka karanica mmmmmmLOLLOLWink

Некој едноставно незнае да прифати критика па ке си пукне од макаLOLLOLLOL
[/QUOTE

Totalna poddrska Igi,utre ke se pofalamn so moite tetovazicki ama ocekuvam i FalaSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:28
...најозозбилно мене некој онакво нешто да ми нацтра намене Ouch Ouch Ouch ке му ја напикам машинката вгаз !!! Ouch Ouch 
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:29
LOLLOLLOLke mu ja isecam rakata
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:31
Originally posted by bone bone напиша:

Оваа

извинете шо ви се мешам во муабетот ама кој ја црташе ова тетоважа???LOL ако воопшто некој ја смета за тетоважа LOL LOL...и со би требало да биде???

...а за тој шо ја црташе ова тетоважа ке му купам блокче за скицирање за да се поднаучи да црта LOL LOL LOL...а се гледа дека има талент жално е таков талент да пропадни  Clap Clap Clap браво браво уште еднаш за новиот пикасо LOL LOL LOL

За секого важи она ајде прв пат ми беше но во тетовирањето некако ова не се признава,уште гледам и споредува некои тетоважи со моите па не сум знаел дека во тетовирањето имало -ЕЈ ИЗВИНИ ОВА ГО ЗГРЕШИВ АМА ЗАТОА ОВА СУПЕР МИ ИЗЛЕЗЕ-LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:33
LOLLOLLOLLOL tesko na toj so zgresena tetovaza,ke mora da ja poprava ili kaj dr Turdzareva da ja vadiLOLLOLWink
Кон врв
savage Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Септември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај savage Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:39

Оваа

За секого важи она ајде прв пат ми беше но во тетовирањето некако ова не се признава,уште гледам и споредува некои тетоважи со моите па не сум знаел дека во тетовирањето имало -ЕЈ ИЗВИНИ ОВА ГО ЗГРЕШИВ АМА ЗАТОА ОВА СУПЕР МИ ИЗЛЕЗЕ-LOLLOLLOL

abe ako veke komentirame sliki ostavi gi i tvoite ne samo moite .plus naskoro ke ima sliki i od tebe vo sreda odam za sk pa ke zemam od tvoj i moj kolega po ake pratam
za greski koga stanuva zbor
i uste ednas koga komentirame ne premestuvaj sliki.....ako premestuvas premesti i mojata tetovaza
ili sega fraer si ke se smeeme
so tebe cela srbija se smeese na srpskiot foruim za kradenite sliki ama ke gi stavam i niv.
ima uste nekolku sliki sega gi stavam za nekoe vreme
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:43
Кажавме слики на Таттоо и Пирсинг сликички иначе ги преместувам не ги бришам а ако нешто ти е криво можеш и на ПП да ми напишеш а не глупости да постираш за да не ти се смеат уштеWink
Иначе таа слика не се рачуна како тетоважа па затоа е тукаLOLLOLLOL

Изменето од Boogie - 24.Септември.2006 во 17:44
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:44
LOLLOLLOL napatena dusaWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:45
 еј  savage  без лутење ама она нешто мене да ми го нацрташе ке ти ја пукнев глата Ouch ... на шо личи кажими ??? шобеше пијан беше издрогиран беше??? дете од 3 години поубо ке нацрташе !!! страмота е Confused ...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:49

еј  savage  без лутење ама она нешто мене да ми го нацрташе ке ти ја пукнев глата Ouch ... на шо личи кажими ??? шобеше пијан беше издрогиран беше??? дете од 3 години поубо ке нацрташе !!! страмота е Confused ...

Нема детето ни малку усул него напад је најбоља одбрана па ке ни се скара на сите место да се објасни и да му се извини на детето што ке носи такво нешто цел живот.
Може треба и да плати да му ја поправамLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2006 во 17:49
moza ne e nadaren za crtanje LOLWink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.